Reviews

4,2
35 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
supermooie salon,en superaardige medewerkers,ben superblij met mijn prachtige wimpers...tot volgende keer,dikke 10 voor jullie dankjewel x
Sylvia
11 dagen geleden
Nalv de minder goede review werd ik gebeld door de eigenaresse. Ze vond het erg vervelend dat ik een slechte ervaring had gehad en wilde graag mij tegemoet komen. Ik mocht de volgende dag al meteen langskomen en zij heeft vervolgens mijn nagels keurig netjes gelakt. Nu helemaal tevreden en ze heeft het keurig netjes opgelost!!! Nogmaals bedankt!
Anoniem
20 dagen geleden
Helaas niet zo'n goede ervaring. Buiten werd ik opgewacht door een rokende eigenaresse en diegene die mij moest behandelen moest ook eerst nog even roken. Persoonlijk vind ik dit geen goed plaatje voor een beauty salon. De lak zoeken ging op de gok... mmm ik denk dat dit de kleur is, jij ook!? Mijn nagels werden eerst gevijld, maar dit was meer schuren... veel te harde vijl waardoor ze helemaal beschadigden en ook de vorm was bij elke nagel ongelijk. Na de eerste coating en lamp zagen mijn nagels er niet uit en zei ik er iets van. Reactie; Ja dacht ik ook te zien, maar wist het niet zeker. Dan gaat je vertrouwen toch wel even weg. Opnieuw gevijld en nieuwe laag erop. Zag er beter uit, maar schrok er wel van hoe mijn nagels beschadigd waren. Ik gaf aan er geen vertrouwen in te hebben en dat ze het er maar af moest halen. Uiteindelijk zei ze dat het wel goed kwam. Ze mocht het nog proberen, het eindresultaat was acceptabel. Bij de laatste laag zaten er opeens glitters in, moest ik ook zelf aangeven. Ze kon wel een andere pakken, maar ze mocht van mij doorlakken. Nu zitten er op 2 nagels glitters rest niet, dus waarschijnlijk verkeerd kwastje. Zag ook nog dat 1 nagel een bobbel bevatte en niet helemaal gelakt was, deze heeft ze bijgewerkt. Met mijn tenen was ze in 10 min klaar, niet eens gevijld... Thuis heb ik wel mijn nagels allemaal zelf goed in model gevijld. Erg jammer, had er meer van verwacht na de goede recensies.
Anoniem
25 dagen geleden
Lisanne
één maand geleden
Stevonny
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Quality Beauty
Muldersweg 27
5051NM Goirle

Genoeg van elke morgen haastig knoeien met een klonterige mascara? Ga voor wimperextensions. Hiermee heb je altijd een schitterende oogopslag zonder dat het jou enige moeite kost. Bij Quality Beauty op de Muldersweg in Goirle zijn ze gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions van hoogwaardige kwaliteit. Verder kun je hier terecht voor gezichtsbehandelingen, visagie, massages en bijvoorbeeld gellak.

Maandag
12:0018:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0018:00
Zaterdag
10:0016:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt