Reviews

4,8
41 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Professionele en kundige massage. Ik ben zelden zo goed gemasseerd.
Jose
5 dagen geleden
De massage was geweldig. Zeer uitgebreid, stevig, alles spieren worden aangepakt. De hele manier van masseren verraste mij. Ben vaak gemasseerd, maar nog nooit deze ervaring van masseren (lange strijken) ondervonden. Pluim voor de masseur.
Sylvia
9 dagen geleden
Tim
één maand geleden
Nienke
één maand geleden
Fijne massage van het hele lichaam. Ontspannen sfeer. Er wordt gebruik gemaakt van massagelotion en nadien van een lekker geurende bodycreme die je zelf mag uitzoeken!
.
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Quality Touch
Polluxstraat 348
9742CJ Groningen

Ben je op zoek naar ultieme ontspanning en een gezonder lichaam? Dan helpt Wildrik van Quality Touch Massagetherapie aan de Polluxstraat in Groningen je graag verder. Hij is een ervaren en gediplomeerd massagetherapeut en legt zich volledig toe op jouw tevredenheid. Het motto is hier: Feel good - look good, want als je je goed voelt, straal je dat ook uit. Het is bewezen dat massages de bloedcirculatie stimuleren en de flexibiliteit van je lichaam verhogen. Ook voorkomt masseren stress, stijve spieren, sommige aanhoudende pijnen en depressie en gevoelens van paniek. Gun jezelf een massage want het is jouw beurt om te ontspannen.

Maandag
13:0023:00
Dinsdag
09:0018:30
Woensdag
13:0023:00
Donderdag
09:0018:30
Vrijdag
13:0023:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt