Queens Hair & Beauty

ir J.P. van Muilwijkstraat 35, Arnhem
4,4
11 reviews
ir J.P. van Muilwijkstraat 35, Arnhem

Alle behandelingen

Alle
Haar
Ontharen
Gezicht

Reviews

4,4
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
hygiënische ruimte. Je wordt op je gemak gesteld tijdens de hele behandeling. Wat ik super fijn vind is dat je met een schoon gezicht de deur uit gaat: alle oneffenheden, puistjes worden aangepakt. Veel tijd en rust voor een masker tijdens de behandeling.
Shanti
4 dagen geleden
De behandeling die ik heb laten doen was zeer professioneel. Ik ben er erg blij mee hoe ze mijn wenkbrauwen heeft geëpileerd en geverfd. Ik boek mijn volgende behandeling hier weer.
Esther
6 dagen geleden
Ik heb den hele fijne ervaring gehad. Heel relaxed. Ze behandelen je heel goed en fijn en je kan lekker praten. Resultaat was ook top.
Anoniem
12 dagen geleden
Bovenlip en wenkbrauwen laten threaden voor de eerste keer, netjes gedaan!
Anoniem
18 dagen geleden
Prima behandeling. Met korting kunnen boeken, daardoor prijs en kwaliteit goed in verhouding tot elkaar.
Anoniem
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Queens Hair & Beauty
ir J.P. van Muilwijkstraat 35
Arnhem

In het centrum van Arnhem huist Queens Hair & Beauty, een salon door vrouwen én voor vrouwen. Van dinsdag tot en met zaterdag kun je hier terecht voor een knap staaltje werk op het gebied van knippen, kleuren, haarstyling, threading en voor het plaatsen van wimperextensions.

Het team, bestaande uit Chirine en Samra, zorgt ervoor dat je afrekent met je ‘bad hair day’ en dat je een kapsel aangemeten krijgt dat past bij jouw uitstraling. Dus wanneer je voor highlights of een balayage gaat, dan ben je ervan verzekerd dat je geen ‘one size fits all’-behandeling krijgt.

Ga je binnenkort trouwen? Dan wil je op de grote dag van je leven er natuurlijk op je opperbest uitzien. Laat hier ook eens je bruidsmake-up of bruidskapsel verzorgen. Het team is vaardig met verschillende opsteekkapsels en zorgt ervoor dat je er op je trouwdag uitziet als een ware queen.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
09:3018:00
DoDonderdag
09:3021:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
09:3018:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt