Massagesalons in de buurt

Rainbowtouch @ Rumah Yoga

5,0
103 reviews
Distelweg 74 G1,, Amsterdam
Open Vandaag: 13:00 - 17:30

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Reviews

5,0
103 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Regina was fantastisch. Ik raad iedereen haar aan!
Sjarlot is erg kundig!! Fijne massage
Regina is gastvrij en ontspannen, naast dat haar behandeling altijd leidt tot een vrijer gevoel in mijn rug en schouders
Toon reactie salon...
Top!
De massage was weer heerlijk zoals altijd. Helemaal zen!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Over

Mijn naam is Regina Al meer dan 25 jaar ben ik actief als massagetherapeut. Ik deed mijn eerste ervaring op in Italië aan het Frank Natal Institute, waar Shaida Cartela mij de ‘Via della Luna’ onderwees. In 1995 vervolgde ik mijn training in India met ‘Ayurvedic Massage’. Daarna verbleef ik in Thailand waar ik ‘Thai Massage’ studeerde, en de massagestijlen van ‘Chi Nei Tsang’ leerde. Terug in Nederland behaalde ik de certificaten ‘Kundalini Yoga Instructor’ en ‘TouchPro stoelmassage’. Al die ervaring leidde tot de opening van mijn eigen massagestudio in Amsterdam in 2001! Van 2011 tot 2015 woonde ik in een eco village in Bahia, Brazilië, genaamd Piracanga. Daar ontdekte en praktiseerde ik de kennis van ‘Osho Rebalancing’. Toen ik terugkwam in 2016 wilde ik tonen wat een integratie van verschillende stijlen voor jou kan betekenen: massagetherapie, yoga, meditatie en bewuste ademhaling. Dat liet ik zien in de Nieuwe Yoga School en Marin Studio in Amsterdam. Voor mij persoonlijk is massage meer dan een willekeurig contact tussen twee individuen; het is een meditatie die mij de hoogste vorm van innerlijke rust schenkt. Niets geeft mij meer voldoening dan dit gevoel te delen met een ieder die ook hiernaar op zoek is. Mijn passie is gezondheid en welzijn , met een primaire focus op innerlijke rust en welzijn. Ik spreek vloeiend Portugees, Engels, Italiaans en Spaans. Deze diversiteit aan talen weerspiegelt en ondersteunt mijn vermogen me met anderen te verbinden en hen te helpen zelf rust en ontspanning te ondergaan. Het is mijn levensdoel om anderen te helpen door het geven van een indrukwekkende, ontspannende en helende ervaring.

Behandelingen

Massage

Portfolio

Over

Naast haar diploma “ontspanningstherapeut” behaalde Sjarlot meerdere certificaten zoals: ontspanningsmassage, zwangerschap massage, ergonomie op de werkvloer en cupping. Zij begon 15 jaar geleden als stoelmasseur bij bedrijven waar ze veel ervaring op deed met computer werk gerelateerde klachten. Daarnaast heeft ze ruim 10 jaar ervaring opgedaan in verschillende salons. Ook behaalde ze meerdere certificaten op het gebied van energetisch werk wat ook een grote passie van haar is. Voor Sjarlot zijn hygiëne en een fijne sfeer heel belangrijk. Wat ze vaak terug hoort van klanten is dat ze knopen precies weet te vinden en dat haar handen lijken te communiceren met je lichaam. Zij is zeer hooggevoelig waardoor ze zich goed kan afstemmen op wat er nodig is.

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Sjarlot

Vakkundig8
Getalenteerd7
Zorgzaam6
Deskundig5

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Product
Natuurlijke ingrediënten
Proefdiervrije producten
Biologische producten
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegangelijk
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Pin geaccepteerd
Locatie
Metrostation dichtbij

Over

Rainbowtouch @ Rumah Yoga
Distelweg 74 G1,
Amsterdam

Rainbowtouch is een fijne massagesalon gelegen in een yogaschool in Amsterdam Noord. Er heerst een heerlijke, fijne, rustgevende sfeer waar jij helemaal tot rust kan komen. Sjarlot en Regina bieden diverse massages aan zodat jij kan kiezen wat aansluit bij jouw behoeftes van het moment. De salon is goed bereikbaar met het OV en ook met de fiets, het is namelijk dichtbij de pond Distelweg en Buikslotermeer. Het is een mooie massage ruimte en je wordt met veel kennis en liefde geholpen.

Dichtstbijzijnde openbaar vervoer:
Dichtbij de pond Distelweg en Buikslotermeer en de salon is bereikbaar per bus: 315, 36, 37, 391, 394, 438 & metro 52. De dichtstbijzijnde bushalte is Amsterdam, Distelweg.

Het team:
Sjarlot heeft 15 jaar ervaring en Regina heeft 25 jaar ervaring. Sjarlot heeft een ontspanning, zwangerschap en cupping certificaat en een diploma ontspanning therapeut. Regina heeft certificaten in Holistic massage & Bodywork.

Wat we leuk vinden aan de salon:

  • Sfeer: Het is een yoga school met een fijne rustgevende sfeer. Mooie massage ruimte.
  • Gespecialiseerd in: Holistische massage, deep tissue, cupping, ontspanning, zwangerschap en lymfe drainage massage
  • Gebruikte merken en producten: Geurloze biologische cocosolie en amandelolie, etherische olie. Merken: Volatile, Ecoplaza, Dottera & Chi.
  • De extra's: Je kan online betalen of in de salon via pin of met contant geld en er wordt Nederlands, Engels, Portugees en Italiaans gesproken in de salon.
MaMaandag
18:0022:30
DiDinsdag
13:0022:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
18:0022:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
13:0017:30
ZoZondag
13:0017:30

Massagesalons in de buurt