Rakinah Massage

4,8
185 reviews
Pythagorasstraat 1H, Amsterdam, 1098ET

Alle behandelingen

Reviews

4,8
185 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prima weer
Prettige sfeer, fijne ruimte. Marijke geeft op een zeer vriendelijke manier ook goede adviezen nav haar waarnemingen tijdens de massage. Het was een hele aangename en ontspannen massage. Een aanrader!
altijd top
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Marijke
Sportmasseur

Over

Marijke Zeekant is al ruim 40 jaar docent lichamelijke opvoeding op het Zuiderzee college in Zaandam. Als roeister en later triatlete maakte zij deel uit van de Nederlandse ploeg en nam o.a. deel aan de Olympische spelen van 1988 als roeister en de Ironman op Hawaii in 1998, 1999 en 2003 als triatleten. Nu nog steeds is zij fanatiek met sport bezig in de master categorie. Nu zij het lesgeven wat gaat afbouwen is er eindelijk tijd om haar opleiding Sportmassage in de praktijk te brengen. Als sportmasseuse was zij actief bij evenement City Swim, marathon van Amsterdam en de Dam tot Damloop. Afgelopen winter heeft zij nog diverse nascholingen gedaan voor specifieke sportmassages bij MYOS opleidingen. Zij kijkt er naar uit om al haar ervaringen ten goede te laten komen aan haar klanten.

Behandelingen

Massage
Rakinah
4.9
103 reviews

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Rakinah

Professioneel5

Over

Rakinah Massage
Pythagorasstraat 1H
1098ET Amsterdam

Wanneer je lekkerder in je vel wilt zitten, kun je terecht bij Rakinah Massage. Bij deze salon in Watergraafsmeer worden diverse sport- en ontspanningsmassages aangeboden. Eigenaresse Rakinah is zelfstandig sportmasseur en tevens werkzaam als verpleegkundige. Ze vindt het dan ook fijn om deze twee beroepen te combineren en jou van jouw pijnlijke klachten en kwaaltjes af te helpen met behulp van een goede massage. Alle massages zullen volledig op jouw wensen en behoeftes worden afgestemd zodat het optimale resultaat behaald kan worden.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
18:0022:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt