REFLEQT CLINIC

Wilhelminastraat 9, 2011VH Haarlem
5,0
12 reviews
Wilhelminastraat 9, 2011VH Haarlem

Reviews

5,0
12 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Allereerst wat een mooi kliniek! Ik heb bij Franca het Health plan gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik er heel veel baat bij heb gehad. Franca is zeer ervaren, deskundig, duidelijk en eerlijk in haar adviezen. De drempel om haar kliniek in te stappen is niet hoog. Je komt in een warm bad. Ik kan iedereen Franca en haar team bij Refleqt Clinic aanbevelen. Franca bedankt!!!!
Marika
één jaar geleden
Mooie kliniek met deskundige fijne arts. Erg tevreden over mijn behandelingen! Echt een aanrader!
W kruijthof
één jaar geleden
Ik heb het als ontzettend prettig ervaren heel geduldig en hele goede uitleg op al mijn vragen en eerlijk waarom je beter iets wel kan doen of nog even te laten. Had echt het gevoel dat het om mij ging!! Zeer prettig!
Esmee
één jaar geleden
Erg tevreden over mijn behandelingen. Voor iedereen een aanrader!
Merel Leerkes
één jaar geleden
Ik ben bij refleqt geweest voor een peeling. Ik heb zelden zo'n geode ervaring gehad met een salon. De salon was modern en schoon. Hoewel het interieur strak was hing er toch een gezellige vibe. Ik voelde me zeer op mijn gemak.Het personeel was erg professioneel en vriendelijk en het was duidelijk dat ze veel ervaring hadden. De behandeling zelf liep vlekkeloos en pijnloos. Ik vond het meer dan de prijs waard. Ik zal zeker terug gaan naar refleqt voor toekomstige behandeligen!
Elisa
één jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

REFLEQT CLINIC
Wilhelminastraat 9
2011VH Haarlem

Bij REFLEQT CLINIC kijken ze verder dan alleen het uiterlijk. Je kunt hier daarom niet alleen terecht voor huidverbetering, maar ook voor behandelingen ter verbetering van jouw inner beauty. Een goede balans tussen buiten- en binnenkant zorgt er namelijk voor dat uiterlijke resultaten langer zichtbaar blijven. Kies bijvoorbeeld voor een detox-behandeling, injectqables of een combinatie hiervan en je zult het verschil direct merken. Bij REFLEQT CLINIC wordt immers niet alleen de buitenkant verbeterd, maar ook de kwaliteit van jouw leven.

MaMaandag
09:3018:00
DiDinsdag
09:3018:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:3018:00
VrVrijdag
09:3018:00
ZaZaterdag
10:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt