Reviews

4,7
4 reviews
Voor de tweede keer Ann bezocht voor een heerlijke ontspannen Reiki behandeling. Zeer rustgevende muziek op de achtergrond. Ann tot gauw!
Monique
één jaar geleden
Eerste keer Reiki, lekker ontspannend, ga nog een keer kijken of er iets veranderd met me.
anneke
één jaar geleden
Volgende ochtend heel ontspannen, wel koud en paar flinke pijn scheuten in de rug,,veel plassen de hele dag, 's avonds weer in de rug (tijdelijk??). Weet niet of ik er goed aan heb gedaan. Vriendelijke dame en ontvangst.
Paul
2 jaar geleden
De behandeling was heel prettig. De ruimte was aangenaam, met heel mooi het zonlicht door de gesloten transparante gordijnen. Ann, die rustgevend en bescheiden is, stelde me op mijn gemak. Ik kom zeker terug.
Anoniem
2 jaar geleden

Over

ReikiRuimte
H.L. Wichersstraat 5A
9723AD Groningen

Reiki is het Japanse woord voor universele levensenergie die ontspanning biedt aan lichaam en geest. Ben je vermoeid door een jachtig leven? Heb je een burnout? Heb je behoefte aan rust of verandering in je leven? Reiki wordt liggend op een comfortabele behandeltafel of zittend op een stoel met handoplegging doorgegeven waarbij je je kleding gewoon kan aanhouden. De behandeling wordt gecombineerd met gerichte rustgevende klanken en/of muziek. Lichaam en geest ontspannen zich en opgehoopte energie gaat weer stromen.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
19:0021:00
Woensdag
19:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt