Reviews

4,5
52 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Monta is zeer discreet en geeft een heel prettige massage. Ik had een uur mixed, lichaams massage met gezicht en hoofd echt aan te bevelen.
Brenda
2 dagen geleden
Once again, and as always, Mototake (Monta) was brilliant. Thank you! I highly recommend him to anyone reading this review.
Brian Broad
15 dagen geleden
Je voelt dat Monta weet wat hij doet. Aandacht voor eventuele klachten. In 40 min kan hij het hele lichaam masseren. Ik kom zeker terug.
Antoinette Wagenaar
één maand geleden
Once again, Monta (Mototake) was personable, professional and highly skilled as always. I can highly recommend him to you. I have to many friends and I hope they took my advice.
Brian Broad
één maand geleden
De masseur is Japans, spreekt geen Nederlands, maar wel wat Engels. Hij is erg vriendelijk, weet wat hij doet en stelde de goede vragen vooraf (reden massage, ergens last van, veel/weinig druk enz). Daarnaast heeft de salon aantrekkelijke kortingen (bijv korting als je binnen een week weer komt, korting in je geboortemaand). Ik heb inmiddels aardig wat masseurs meegemaakt en zou zeker nog een keer teruggaan naar Monta.
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Relax Massage Monta
Straat Van Messina 11
1183HM Amstelveen

Mototake is een massagetherapeut en Japans acupuncturist. Zijn salon Relax Massage Monta bevindt zich op de Straat Van Messina aan de oostzijde van de Zonnestein Albert Heijn parkeerplaats. Hier kan je een authentieke Japanse massage ervaren. Het leuke is dat ze je overal in Nederland kunnen voorzien van een ontspannende massage. Na een massage van Mototake voel je je weer helemaal relaxt en herboren. Fijn om te weten is dat de salon ruime openingstijden heeft en elke dag van de week van negen ’s ochtends tot negen uur ’s avonds is geopend.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0021:00
Zondag
09:0021:00

Massagesalons in de buurt