Release stress by Tess

Breukelengracht 14, Almere
4,9
14 reviews
Breukelengracht 14, Almere

Alle behandelingen

Reviews

4,9
14 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
al na 1 behandling goed resultaat
Fijne ruimte, schoon, rustig, lekkere tafel. Tes is een professional, eerlijk en trek alles uit de kast om je probleem op te lossen. Ze heeft snel tijd en is goed te bereiken. Omdat ze meerdere “technieken” kan combineren heb je echt het idee dat er alles aan gedaan wordt om je te helpen en ontspannen. Topper!!
Normaal gesproken schrijf ik geen reviews, maar in dit geval maak ik een uitzondering. Ik ben hardloper en heb maandenlang rondgelopen met spierpijn aan de hamstring in mijn rechterbeen. Daar ben ik heel deskundig vanaf geholpen en ben ik erg blij mee. Ook heb ik jarenlang last gehad van migraine; dat is sterk verbeterd na slechts 1 behandeling. Tessa's werkwijze is om jou exact uit te leggen wat er speelt en hoe dit kan/zal worden opgelost. Daarnaast houdt ze de voortgang goed in de gaten.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Tessa

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Over

Release stress by Tess
Breukelengracht 14
Almere

Massagesalon Release Stress by Tess vind je aan de Breukelengracht in Almere. Je kunt hier terecht voor een ontspanningsmassage, hot stone massage, sportmassage of triggerpointmassage.

Eigenaresse Tess staat klaar voor jou om de pijn en stress in je lichaam te verminderen. Bijvoorbeeld met een triggerpointmassage. Deze massage is ontwikkeld om knopen in je spieren te verlichten. De sfeer is de salon is huiselijk, dus je voelt je snel op je gemak. Zo kun je volledig genieten en even tot rust komen. Tess heeft alleen aandacht voor jou en is pas tevreden als jij dat ook bent.

Goed om te weten: je kunt gratis parkeren.

MaMaandag
11:0019:00
DiDinsdag
11:0019:00
WoWoensdag
11:0019:00
DoDonderdag
11:0019:00
VrVrijdag
11:0019:00
ZaZaterdag
11:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt