Renova Clinic

Dublinweg 1, 2548TM Den Haag
4,4
241 reviews
Dublinweg 1, 2548TM Den Haag

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Lichaam

Reviews

4,4
241 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Carolina is een topper! Zij heeft mijn wenkbrauwen perfect gedaan. Ze nam alle tijd, heeft alles eerst duidelijk uitgelegd en mij heel goed geadviseerd. Het resultaat is prachtig. Ik ben heel tevreden.
Maria
3 dagen geleden
ANDJANIE
3 dagen geleden
had eerst een gezichtsbehandeling waar ik 2x 20 min alleen gelaten werd zonder muziekje ofzo zodat ik mensen op de gang hoorde praten jammer daarna wimper lifting raar als je een aanbieding neemt dat je alleen je boven wimpers verven en ik zag geen verschil sommige stukken waren niet geverfd en ik had geen genoeg wimpers zei het meisje waarom doe je de behandeling dan was erg teleurgesteld ben erna wel gebeld voor andere afspraak maar heb eigenlijk geen vertrouwen er meer in heel jammer want was lekker dichtbij
Maya
4 dagen geleden
anisha
4 dagen geleden
Voor mijn nabehandeling/bijwerkbeurt van de PMU van mijn wenkbrauwen was ik voor de 2e keer bij Renova Clinic. Beide keren zijn heel goed bevallen. Ik ben behandeld door Carolina die zeer deskundig en vriendelijk is. Ik kom er zeker terug wanneer het weer nodig is.
Natasja
4 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Renova Clinic
Dublinweg 1
2548TM Den Haag

Vind je je litteken te opvallend of kan je huid wel een boost gebruiken? Kom dan langs Renova Clinic aan de Dublinweg in Den Haag. Deze salon is gespecialiseerd in de meest voorkomende cosmetische, plastische en dematologische ingrepen. Samen met eigenaresse Sindy zul je een behandelplan samenstellen voor jouw wensen en verwachtingen. Kom langs voor bijvoorbeeld een mircopigmentatie, huidverbetering of een beautybehandeling en geniet van het resultaat.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0018:00
Woensdag
10:0014:00
Donderdag
10:0018:00
Vrijdag
10:0020:00
Zaterdag
10:0015:00
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Huidklinieken in de buurt