Provence 6, Purmerend, 1448JD
Woensdag open: 09:00 - 17:30

Alle behandelingen

Reviews

4,7
13 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Geen gewoon goed!
Afgelopen vrijdag voor een afspraak geweest bij Reshma's Hairdesign. Op mijn verzoek krullen gevraagd & half laten opsteken voor een feestje/ huwelijk. Heel mooi gedaan & best snel ook! In het weekend kreeg ik nog een berichtje van haar hoe mijn krullen zaten. Top service.
Kwam voor 1e keer. Kom niet meer terug. Knipte heel snel, in minder als 1/2 uur. Leek wel of ze bomen in tuin aan het snoeien was. Achterkant niet laten zien na afloop. Wist niet hoe het er uit zag. Voorkant zag er goed uit. Thuis achterkant bekeken en zag dat het niet gelijk was. Hele happen er uit. Prijs niet zo duur maar kan ook eigenlijk geen echte goede kwaliteit van verwachten. Toch maar weer terug naar mijn oude kapper voor 2 euro meer knipt hij heel erg goed en doet er langer als een 1/2 uur over. Neemt de tijd er voor.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Reshma
4.8
5 reviews

Behandelingen

Haar

Over

Reshma's Hairdesign
Provence 6
1448JD Purmerend

Reshma's Hairdesign in Purmerend is een geliefd adres onder de klanten. Dat is niet zo verwonderlijk, want in de salon heerst altijd een gezellige sfeer en word je klantvriendelijk benaderd. Dat, in combinatie met de professionaliteit en de kwaliteit van de behandelingen, zorgt ervoor dat iedereen de salon verlaat met een tevreden gevoel én een tiptop kapsel. Neem een nieuwe coupe, laat je haar scrunchen of ga eens voor een nieuw kleurtje. Weet je eigenlijk niet zo goed wat voor kleur jij kan hebben? Ook dan staat eigenaresse Reshma je graag te woord met professioneel advies.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0017:30
DoDonderdag
09:0017:30
VrVrijdag
09:0021:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten

Kappers in de buurt