RHINO-sportzorg

Strijkviertel 35J, 3454PJ Utrecht
4,9
22 reviews
Strijkviertel 35J, 3454PJ Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,9
22 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Anne-Maartje
10 dagen geleden
Echt een heerlijk stevige massage! Melvin is een prettige masseur en knopen / spanningen in rug, schouders en nek werden echt aangepakt.
Floor
16 dagen geleden
Zeer goede ervaring door een deskundig masseur. Voor start van de massage even kort een intake om de klachten duidelijk te krijgen. Melvin voelde tijdens de massage goed de spanningen in de spieren aan waardoor er ook gericht door hem op werd gemasseerd. Hierdoor werden de spanningen en de knopen in de spieren echt aangepakt. Heb al eens eerder een Deep tissue massage gehad bij een andere masseur maar deze was veel algemener waardoor deze minder effectief was.
René
4 maanden geleden
Goede en stevige sportmassage voor onderug en benen gehad. Melvin is professioneel en verstaat zijn vak. Ik kom er zeker terug!
Ilse
5 maanden geleden
prettige behandeling
Anoniem
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

RHINO-sportzorg
Strijkviertel 35J
3454PJ Utrecht

Last van stijve spieren of gewrichten? Bij RHINO-sportzorg in Utrecht kunnen ze je hier vanaf helpen met hun sportzorg-behandelingen. Je kunt hier namelijk terecht voor een sportmassage of een therapeutische, deep tissue, bamboo of bindweefselmassage. De massages zijn voor sporters van elk niveau. Spieren zullen op de gewenste spanning worden gebracht voor een wedstrijd of juist voor herstel. Je zult betere sportprestaties kunnen leveren na een bezoekje aan deze salon. Deze stevigere massages zijn bovendien ook geschikt voor niet-sporters.

Let op: je vindt de ingang van RHINO-sportzorg vanaf de straatzijde aan de achterkant van het pand; de praktijk is naast sportschool KICKTHIS.

Maandag
13:0022:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
13:0022:00
Vrijdag
13:0022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt