Rick van het Meer

Spuistraat 231, 1012VP Amsterdam
4,9
29 reviews
Spuistraat 231, 1012VP Amsterdam

Alle behandelingen

Reviews

4,9
29 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
I was so well looked after and my hair has never looked better! Thank you
Karma
21 dagen geleden
Lizzie
23 dagen geleden
Afgelopen zaterdag had ik voor het eerst een afspraak bij Rick van het Meer. Bij binnenkomst viel mij meteen op dat de salon zeer ruim, schoon en smaakvol ingericht is. Ik werd hartelijk begroet door Esther die tevens mijn haar zou verven. Ik wilde graag highlights met als resultaat een blondere coupe. Aan één foto had Esther genoeg, waarna ze enthousiast de verf ging regelen. Uiteindelijk heeft ze twee uur lang met chirurgische precisie meer dan honderd folie’s gezet, waarbij ze ook nog eens continue gezellig een gesprek met mij voerde. Het resultaat is in één woord prachtig. Als kers op de taart nam ze ook nog de tijd om mijn haar te krullen, waardoor ik weer zo goed als nieuw naar buiten ging. Ik kom zeker terug en raad Rick van het Meer bij al mijn vriendinnen en collega’s aan!
Sabine
één maand geleden
I couldn’t be more happy with my visit. Great staff, great salon, great coffee and my hair looks perfect. I will be back for sure!
Linda
2 maanden geleden
Mooie kapsalon. Fijne kapster, alleen niet goedkoop
Julia
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Rick van het Meer
Spuistraat 231
1012VP Amsterdam

Ben je op zoek naar een ervaren kapper in het centrum van Amsterdam? Dan ben je bij Rick van het Meer aan het juiste adres. In deze kapsalon staan Rick en zijn team voor je klaar om jou de coupe te geven die bij je past. In deze kapsalon zijn ze van mening dat alleen technisch goed kunnen knippen niet voldoende is. Met meer dan twintig jaar ervaring weet Rick precies hoe hij het perfecte kapsel voor jou kan creëren. Kijkend naar de vorm van jouw gezicht, huidskleur, uitstraling, maar ook haarconditie en haarstructuur krijgt hij altijd een gezonde dosis inspiratie om je coupe een boost te geven; of dat nu een knip- of kleurbehandeling is.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
10:0019:00
WoWoensdag
10:0019:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0019:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
12:0017:00

Kappers in de buurt