Riessage

4,8
134 reviews
Ereprijs 21, Nieuwegein, 3434CN
Daluren

Alle behandelingen

Reviews

4,8
134 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne massage voor mijn vriend. Die was super tevreden! Daarnaast volledig volgens covid regels
Deskundige professionele masseur en ontspannen sfeer.
Mijn eerste bezoek aan Riessage en man wat was ik blij na afloop. Okay, de twee dagen erna niet helemaal, maar dat hoort erbij.. Whaha... Richard luisterde goed naar wat ik te vertellen had over mijn klachten en aan de hand daarvan is hij gaan masseren. Ik voelde mijn spieren gewoon rustiger worden en dat was precies wat ik nodig had. De volgende afspraak staat al gepland en ik kijk daar enorm naar uit. Richard, je bent een echte vakman!
Massage aan mijn man cadeau gegeven. Hij was er super blij mee. Goede sfeer, aardige en deskundige man, goede massage. De rug van mijn man is helemaal losjes! Echt een aanrader👍
Al veel massages gehad, maar de massage van Richard is absoluut de beste die ik ooit heb gehad! Super vriendelijk en iemand waarbij je je snel op je gemak voelt.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Richard
4.9
89 reviews

Behandelingen

Massage

Wat onze klanten zeggen over Richard

Deskundig12
Professioneel8
Vakkundig7
Ervaren6

Over

Riessage
Ereprijs 21
3434CN Nieuwegein

Bij Riessage kun je terecht voor een breed scala aan massages, heb je zin in een lekkere ontspannings-, sport-, hotstonemassage of heb je last van lage rugpijn of vaak hoofdpijn? Kom dan langs bij Riessage in Nieuwegein! Richard is NGS sportmasseur, heeft voor meerdere sauna’s en wellness-centra gewerkt en heeft meerdere opleidingen gevolgd waaronder de tafelspecialisatie Deep Musculair Technics. Hoofdpijn of migraineaanvallen kunnen hierdoor verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. In de sfeervolle salon wordt gewerkt met geur en kleur om zo voor iedereen een persoonlijk aangename ervaring te creëren. Er is ruim de tijd voor je en van te voren worden altijd jouw wensen speciaal op jou afgestemd.

Handig om te weten: Je kan in de salon zowel contact betalen of met mobiel bankieren en wordt er gewerkt conform de Covid-19 richtlijnen van het RIVM m.b.t. contactberoepen.

MaMaandag
10:0022:00
DiDinsdag
10:0022:00
WoWoensdag
10:0017:00
DoDonderdag
10:0022:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt