Reviews

4,8
19 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik had een spier in m'n nek / schouder flink verrekt en kon snel terecht. Na de behandeling was het direct een stuk beter. De volgende dag kon ik weer opzij kijken gelukkig.
Joyce
2 maanden geleden
John
2 maanden geleden
Erg sfeervolle salon, neemt de tijd voor je. En weet waar ie het over heeft! tot snel Ries
J.
5 maanden geleden
Ik was aan het begin zenuwachtig omdat ik nog nooit via deze weg een massage had geboekt en je weet nooit wat je te wachten staat. Ook omdat het een man is. Maar bij binnenkomst viel het reuze mee en stelde Richard me op mijn gemak. Erg lekkere massage gehad. Normaal ben ik harde massages gewend, maar dit was ook zeker niet verkeerd. Ik viel zelfs paar keer weg zo ontspannen was ik. Volgende afspraak komt er zeker aan.
Sharon
5 maanden geleden
Heerlijke ontspannende massage gekregen. Vroeg goed door naar eventuele problemen en wist mijn pijnpunten goed aan te voelen en gaf daar extra aandacht aan. Ik raad deze salon zeker aan!
Danielle
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Riessage
Ereprijs 21
3434CN Nieuwegein

Heb je zin in een lekkere sport-, ontspannings- of hotstonemassage? Heb je last van lage rugpijn of vaak hoofdpijn? Kom dan langs bij Riessage in Nieuwegein! Richard is NGS sport- en ontspanningsmasseur en heeft meerdere cursussen gevolgd waaronder de tafelspecialisatie Deep Musculair Technics. Hoofdpijn of migraineaanvallen kunnen hierdoor verdwijnen of verminderen. In de warme en ruime salon wordt gewerkt met geur en kleur om zo voor iedereen een persoonlijk aangename ervaring te creëren. Er is ruim de tijd voor je en van te voren worden altijd wensen en/of klachten persoonlijk afgestemd. Richard komt ook aan huis masseren. Handig om te weten: er kan in deze salon niet gepind worden.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0017:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
10:0017:00
Zondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt