Riessage

Ereprijs 21, Nieuwegein, 3434CN

Sorry, Riessage is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Beautieswax

103 reviews
Hildo Kropstraat 10, Nieuwegein

Fluenta Massage

32 reviews
Edisonbaan 10, Kamer 2, 1e etage, 3439MN Nieuwegein

Massage & Beauty Natali

53 reviews
Iepstraat 40, Nieuwegein

Alle behandelingen

Reviews

4,8
140 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Zeer tevreden met de massage. Voor mij was het de eerste keer dat ik een massage had geboekt. Ik zou hier zeker weer boeken!
Voor het eerst bij Riessage maar zeker niet de laatste keer. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. Richard vraagt naar je ervaringen en vertelt wat hij gaat doen. Ik had een ontspanningsmassage en hoofdmassage geboekt. De gespannen punten weet hij snel te vinden, weet verbanden te leggen tussen de pijnpunten en geeft er uitleg bij. De hoofdmassage voelde erg goed en effectief. Gelijk een nieuwe behandeling geboekt.
Richard neemt de tijd om jouw behoefte te achterhalen en past zijn massage hier op aan. Erg prettig, ik kom snel weer terug!
Fijne sfeer, goede massage
Richard stelt je op je gemak. Luistert, vraagt door. Vertelt wat hij gaat doen en waarom. Fijne ervaring.
Toon meer reviews...

Over

Riessage
Ereprijs 21
3434CN Nieuwegein

Bij Riessage kun je terecht voor een breed scala aan massages, heb je zin in een lekkere ontspannings-, sport-, hotstonemassage of heb je last van lage rugpijn of vaak hoofdpijn? Kom dan langs bij Riessage in Nieuwegein! Richard is NGS sportmasseur, heeft voor meerdere sauna’s en wellness-centra gewerkt en heeft meerdere opleidingen gevolgd waaronder de tafelspecialisatie Deep Musculair Technics. Hoofdpijn of migraineaanvallen kunnen hierdoor verminderen of zelfs helemaal verdwijnen. In de sfeervolle salon wordt gewerkt met geur en kleur om zo voor iedereen een persoonlijk aangename ervaring te creëren. Er is ruim de tijd voor je en van te voren worden altijd jouw wensen speciaal op jou afgestemd.

Handig om te weten: Je kan in de salon zowel contact betalen of met mobiel bankieren en wordt er gewerkt conform de Covid-19 richtlijnen van het RIVM m.b.t. contactberoepen.

MaMaandag
10:0017:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
10:0010:30
DoDonderdag
10:0017:00
VrVrijdag
10:0017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten