Reviews

4,8
30 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Rob is een goeie jongen en weet waar hij mee bezig is. Hij neemt altijd de tijd voor je. Ik heb onlangs mijn vrouw ook een massage cadeau gegeven. Ik vind het daarom fijn dat je alvast online kunt betalen bij Treatwell, maar als ik zelf kom dan pin ik gewoon. Ik raad Rob iedereen aan omdat hij prettig werkt.
Johan V.
4 dagen geleden
Elke maand kom ik langs voor me sport en of ontspanningsmassage i.v.m mijn werk is het goed nodig dat ik dat bij hou heb al meerdere massages bij verschillende salons gehad maar vind Rob Holt echt een topper voor mij geen andere meer. Hele aardige man en doet zijn werk super goed. Fijne zweer in de salon. Zeker een aanrader!
Roxanne
5 dagen geleden
Fijne behandeling gehad. Is een nette praktijk aan huis. Adres was niet helemaal bekend in de Tomtom. Maar was optijd en goed behandeld. Fijne was dat ik de behandeling vergoed kan krijgen aangezien deze praktijk aangesloten is. Gelijk een vervolg afspraak gemaakt. Top!
Peter Kroos
6 dagen geleden
Rob kwam professioneel over. Ik mocht plaats nemen in een mooie sfeervolle massage kamer. Na de intake wat mijn klachten waren mocht ik mij iitkleden en plaats nemen op de verwarmde massage tafel. Hij heeft telkens goed aangegeven wat hij ging doen en gaf daarbij ook uitleg waarom hij die spier masseerde. Na de massage kreeg ik rustig de tijd om bij te komen en mij weer aan te kleden en mijn spieren voelde dan ook echt een stuk beter dan voor mijn massage. Kort om een echte aanrader voor zowel een goede stevige massage als voor een ontspannings massage. Rob weet wat hij doet en hoe hij je kan helpen
F. Visser
8 dagen geleden
Ik kom regelmatig bij Rob in de praktijk. Het is heel fijn dat Rob zelf ook een sportieve achtergrond heeft. Wanneer ik een blessure of spanning heb, dan helpt Rob me niet alleen vooruit met en massage, maar ook met goeie tips en oefeningen of stretches om het te onderhouden. Een persoon met know how. Echt fijn!
Priscilla
17 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Rob Holt Sportmassage
Algarve 30
Purmerend

Bij Rob Holt Sportmassage in Purmerend staan aandacht, duidelijkheid en begrip op de eerste plaats. Volgens eigenaar Rob moeten klanten namelijk met een goed gevoel komen én weer gaan. Dat Rob passie voor zijn vak heeft is wel duidelijk. Naast sportmasseur is Rob namelijk ook vaste sportverzorger van de eerste klasse van VPV Purmesteijn. In zijn praktijk kun je terecht voor een sportmassage, ontspanningsmassage en elastisch tape behandeling.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
15:0022:00
Zondag
15:0022:00

Massagesalons in de buurt