Reviews

4,8
27 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Rob kwam professioneel over. Ik mocht plaats nemen in een mooie sfeervolle massage kamer. Na de intake wat mijn klachten waren mocht ik mij iitkleden en plaats nemen op de verwarmde massage tafel. Hij heeft telkens goed aangegeven wat hij ging doen en gaf daarbij ook uitleg waarom hij die spier masseerde. Na de massage kreeg ik rustig de tijd om bij te komen en mij weer aan te kleden en mijn spieren voelde dan ook echt een stuk beter dan voor mijn massage. Kort om een echte aanrader voor zowel een goede stevige massage als voor een ontspannings massage. Rob weet wat hij doet en hoe hij je kan helpen
F. Visser
één dag geleden
Ik kom regelmatig bij Rob in de praktijk. Het is heel fijn dat Rob zelf ook een sportieve achtergrond heeft. Wanneer ik een blessure of spanning heb, dan helpt Rob me niet alleen vooruit met en massage, maar ook met goeie tips en oefeningen of stretches om het te onderhouden. Een persoon met know how. Echt fijn!
Priscilla
11 dagen geleden
Sinds langere tijd loop ik al rond met rugklachten waar ik moeilijk vanaf kom. Ik ben bij verschillende fysiotherapeuten en masseurs geweest om de klachten te behandelen, maar niks wil helpen. Kort geleden vertelde een vriendin van mij dat zij een goede ervaring heeft gehad bij Rob Holt Sportmassage en raadde mij aan om eens langs te gaan. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen en nam Rob de tijd om eens goed uit te vragen wat me klachten waren. Na een kort gesprek is Rob mij gaan behandelen. Ik moet zeggen dat het zo nu en dan gevoelig was, maar ik denk dat je daar niet aan ontkomt. Na enige tijd raakte ik ontspannen en kreeg ik het gevoel dat Rob de juiste handelingen verrichte. Ik heb ongeveer een uur gelegen en na de eerste behandeling voelde ik mij al een stuk prettiger in mij rug! Ik heb besloten om nog een keer terug te gaan en na 4 afspraken heb ik al veel minder last van mij rugklachten, daar waar ik al tientallen keren langs ben geweest bij verschillende fysiotherapeuten... Als je al langer met klachten loopt is het zeker eens het proberen waard Rob verdient wat mij betreft zeker 5 sterren! Hij is vriendelijk en weet waar hij mee bezig is.
Bart
11 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Was erg profesioneel en vriendelijk
Lisa
12 dagen geleden
Toon reactie van salons...
Ik kom hrefrlmatig bij tob voor verschillende massages. Hij weet duidelijk waar hij over praat en wat hik doet. Een aanrader!
S. Beck
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Rob Holt Sportmassage
Algarve 30
Purmerend

Bij Rob Holt Sportmassage in Purmerend staan aandacht, duidelijkheid en begrip op de eerste plaats. Volgens eigenaar Rob moeten klanten namelijk met een goed gevoel komen én weer gaan. Dat Rob passie voor zijn vak heeft is wel duidelijk. Naast sportmasseur is Rob namelijk ook vaste sportverzorger van de eerste klasse van VPV Purmesteijn. In zijn praktijk kun je terecht voor een sportmassage, ontspanningsmassage en elastisch tape behandeling.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0022:00
Woensdag
10:0022:00
Donderdag
10:0022:00
Vrijdag
10:0022:00
Zaterdag
15:0022:00
Zondag
15:0022:00

Massagesalons in de buurt