Reviews

4,8
95 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Eerste bezoek bij Robert. De vrouw voor mij in de stoel zei nog 'wat een haarkunstenaar is het he?!'. Dat wist ik toen nog niet, maar ik zou het niet anders omschrijven. Robert heeft geluisterd naar wat ik voorstelde, heeft zijn mening en idee gegeven en heeft me daarmee overtuigd. Zonder twijfel meegegaan in zijn idee over de kleuring. Die is erg mooi geworden, past goed qua kleur bij mij (en het seizoen ;). Geen highlights, maar met een kam aangebrachte (low)lights. Daarna op mijn verzoek ook gekeken naar de beste coupe voor mijn gezicht en hoe mijn haar valt en me spontaan ook laten knippen. Ook dat bevalt erg goed, krijg veel complimenten en voel me er ook erg mooi mee :) Veel persoonlijke aandacht, mooie salon, gesprekjes, maar niet over de top de hele tijd kletsen (vind ik heel lekker, ook blaadje kunnen lezen). Kortom; gaan!
Tessa
3 dagen geleden
Erg tevreden over mijn kapsel en de klantvriendelijkheid. Ik kom zeker weer terug!
Liselot
6 dagen geleden
Roelie
7 dagen geleden
Ben heel erg tevreden. Erg goed geknipt. Robert had alle aandacht en nam de tijd. Past goed bij mijn gezicht. Mooie warme kleur. Veel complimentjes gekregen. Deze kapper is zeker een aanrader.
Rieneke
9 dagen geleden
Super!! Eindelijk weer eens goed geknipt...Robert begreep goed wat ik wilde..gezellige relaxte sfeer in een fijne omgeving..
Johan
9 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Robert van der Horst Hair
Eerste Bloemdwarsstraat 19
1016KR Amsterdam

‘Mode en trends zijn details in het beeld’, ‘het is geen werk maar passie en gevoel’. Uitspraken van Robert van der Horst. Een man met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het vak en een indrukwekkend CV. Hij is onder andere drie maal Hairdresser of the Year, Awarded Member Hall of Fame, Creative director Keune Haircosmetics, Creative director Fuente Haircosmetics, Hairstylist Elite Models en Jurylid bij de Coiffure Award geweest. Hij adviseert jong, oud, man, vrouw, geeft je een bijzonder en aansprekend kapsel,ontspannende hoofdhuidmassage of visagie.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt