Reviews

4,8
76 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Wat een belevenis om door Robert geknipt te worden. Met veel aandacht en precisie weet hij het beste uit je haar te halen!
Colinda
6 uur geleden
Ik vind de manier zoals Robert knipt duidelijk een kunst. Hij heeft alle tijd voor me genomen. Prima
Jacqueline
4 dagen geleden
Vriendelijke, ontspannen sfeer en behandeling met aandacht voor persoonlijke wensen. Resultaat altijd de moeite waard van 1,5 uur heen en 1,5 uur terug reizen!
Joke
14 dagen geleden
Ik krijg altijd complimenten nadat Robert mijn haar heeft gekleurd, geknipt en gestyled. Hij ziet precies wat bij me past en neemt de tijd om het perfect te doen.
al jaren tevreden klant
21 dagen geleden
Carolien
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Robert van der Horst Hair
Eerste Bloemdwarsstraat 19
1016KR Amsterdam

‘Mode en trends zijn details in het beeld’, ‘het is geen werk maar passie en gevoel’. Uitspraken van Robert van der Horst. Een man met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in het vak en een indrukwekkend CV. Hij is onder andere drie maal Hairdresser of the Year, Awarded Member Hall of Fame, Creative director Keune Haircosmetics, Creative director Fuente Haircosmetics, Hairstylist Elite Models en Jurylid bij de Coiffure Award geweest. Hij adviseert jong, oud, man, vrouw, geeft je een bijzonder en aansprekend kapsel,ontspannende hoofdhuidmassage of visagie.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
11:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt