Rose Mary Sport Treatment

Laan van Wateringseveld 946, Den Haag
5,0
4 reviews
Laan van Wateringseveld 946, Den Haag

Alle behandelingen

Reviews

5,0
4 reviews
Ambiance
Hygiëne

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Rosemary luistert goed naar welke specifieke klachten je hebt en geeft deze extra aandacht. Ik vind haar manier van masseren erg goed. De gewenste druk kan je zelf aangeven. Ik zelf hou altijd van een stevige massage. Rosemary is sterk en kan deze goed geven. Ik ga nu bijna twee jaar elke maand naar haar toe en ben zeer tevreden over de massages,
Rosemary is een zeer gezellige maar vooral goede masseuse. Ze neemt echt de tijd voor je voor en zoekt dingen uit om te kijken of ze nog meer voor je kan beteken ook neemt zij echt de tijd voor je. Ik vindt haar echt een topper en kan haar echt aanbevelen. Monique
Ik ga nu al een tijdje bij Rose Mary en niet alleen ik ,maar mijn hele gezin. We vinden het hier fijn, doordat Rose Mary altijd haar tijd voor je neemt en met je meedenkt voor eventuele lichaamsklachten en advies geeft hoe je na de behandeling met je klachten kan omgaan. We zijn zeer tevreden!
Super massages die echt helpen bij lichamelijke klachten en last van spieren. Beter dan de fysiotherapeut! Rose Mary heeft echt verstand van het menselijke lichaam en de verbanden tussen de spieren en pijnlijke plekken. Echt een aanrader!

Ontmoet het team

Rose

Behandelingen

Massage

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Rose Mary Sport Treatment
Laan van Wateringseveld 946
Den Haag

Aan de Laan van Wateringseveld in Den Haag vind je massagesalon Rose Mary Sport Treatment. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, sportmassage, Lomi Lomi massage, een hot stone massage of een stoelmassage.

Eigenaresse Rose Mary werkt meer dan 5 jaar als gediplomeerde masseuse en heeft een echte passie voor haar vak. Vriendelijkheid, eerlijkheid en een persoonlijke benadering staan in haar salon centraal. Rose Mary luistert altijd naar je wensen en eventuele klachten en geeft je eerlijk advies en een massage op maat. Haar focus ligt voornamelijk op sportmassages.

Goed om te weten: Je kunt hier zowel contant als met Tikkie betalen en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00

Massagesalons in de buurt