Rose Mary Sport Treatment

5,0
40 reviews
Laan van Wateringseveld 946, Den Haag

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

5,0
40 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Echt een leuke vrouw! Heel lief en gezellig. Ze laat je echt op je gemak voelen en bespreekt alles met je wat je wel en niet goed vind! Ik weet zeker waar ik nu moet zijn voor me massage’s
Toon reactie salon...
Toon reactie salon...
Een hele fijne en zeer goede sportmassage gehad van Rosemary. Vakkundig en speelt heel goed in op je behoefte. Echt een aanrader!
Toon reactie salon...
Rose Mary was fantastisch; ze nam ruim de tijd, je voelt je op je gemak in de studio en ze gaat vakkundig te werk. Bij binnenkomst hebben we de massage-opties besproken en dat werd geweldig uitgevoerd. Na afloop rustig relaxed even bijkomen, vervolgens weer op pad. Ze doet alles om de hele ervaring naar wens te maken.
Toon reactie salon...
Rose Mary heeft me goed geholpen!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rose
Over Rose Mary
4.9
27 reviews

Over

Als ex-topatleet weet Rose Mary precies wat je als sporter nodig hebt om tot optimale prestaties te komen. Zij vindt dat topsporters niet alleen voor en na de wedstrijd baat hebben bij sportmassages, maar juist ook tijdens periodes van rust. Spieren moeten ook dan ontspannen en gestimuleerd worden. Door sportmassage ontspannen spieren, is de doorbloeding beter en worden afvalstoffen makkelijk afgevoerd. Ook werkt het preventief om blessures te voorkomen en herstellen blessures sneller. Gezonde spieren zorgen voor betere prestaties. Dit weet Rose Mary uit eigen ervaring. Rose Mary wil mensen met klachten graag behandelen om deze te verminderen en hen te helpen ontspannen. Daarom wil ze precies weten hoe zij haar massages ervaren. Dit is alleen mogelijk met open en eerlijke en communicatie. Vanuit haar oprechte interesse in mensen wil ze haar klanten helpen en vraagt ze daarom altijd door. Ook belt ze haar klanten na om te weten of haar behandeling goed werkt. Persoonlijk en prettig!

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Rose Mary Sport Treatment
Laan van Wateringseveld 946
Den Haag

Aan de Laan van Wateringseveld in Den Haag vind je massagesalon Rose Mary Sport Treatment. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, sportmassage, Lomi Lomi massage, een hot stone massage of een stoelmassage.

Eigenaresse Rose Mary werkt meer dan 5 jaar als gediplomeerde masseuse en heeft een echte passie voor haar vak. Vriendelijkheid, eerlijkheid en een persoonlijke benadering staan in haar salon centraal. Rose Mary luistert altijd naar je wensen en eventuele klachten en geeft je eerlijk advies en een massage op maat. Haar focus ligt voornamelijk op sportmassages.

Goed om te weten: Je kunt hier zowel contant als met een betaalverzoek betalen en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt