Rose Mary Sport Treatment

Laan van Wateringseveld 946, Den Haag
Laan van Wateringseveld 946, Den Haag

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Aanrader😊
Bij Rose Mary Sport Treatment krijg je écht waar voor je geld! Rose Mary is professioneel, luistert goed naar je wensen en biedt nazorg. Rose Mary is een gedreven sportmasseuse en een warm persoon. Na haar behandeling voel je je als herboren. Haar stevige sportmassages kan ik van harte aanbevelen. En na afloop krijg je ook nog een flesje water cadeau!
Ik ben bij Rose Mary geweest voor een ontspanningsmassage. Het is een hele lieve mevrouw die goed weet waar ze mee bezig is. Ze houdt ook rekening met jou wensen en lichamelijke pijn/klachten waar ze je eventueel mee zou kunnen helpen. De massage was heel fijn en ik zou zeker nog een keer terug komen!
Heerlijk frisse en ontspannen omgeving. Ook prima corona maatregelen. Duidelijke uitleg en communicatie tijdens de massage. Kon aangeven of het harder moest of dat het zo goed was qua druk. Ze wist de pijnlijke spieren ook goed te vinden. Ik had echt flink last en na de massage was het al een stuk beter. Nu een paar dagen verder merk ik duidelijk dat het goed heeft geholpen. Ik kan het iedereen aanraden. Mijn nek is weer lekker los.
Always good therapy for sports and relaxation and RoseMary listens to your complains and helps customizes the massages to your satisfaction!!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rose
Over Rose Mary
4.9
14 reviews

Over

Als ex-topatleet weet Rose Mary precies wat je als sporter nodig hebt om tot optimale prestaties te komen. Zij vindt dat topsporters niet alleen voor en na de wedstrijd baat hebben bij sportmassages, maar juist ook tijdens periodes van rust. Spieren moeten ook dan ontspannen en gestimuleerd worden. Door sportmassage ontspannen spieren, is de doorbloeding beter en worden afvalstoffen makkelijk afgevoerd. Ook werkt het preventief om blessures te voorkomen en herstellen blessures sneller. Gezonde spieren zorgen voor betere prestaties. Dit weet Rose Mary uit eigen ervaring. Rose Mary wil mensen met klachten graag behandelen om deze te verminderen en hen te helpen ontspannen. Daarom wil ze precies weten hoe zij haar massages ervaren. Dit is alleen mogelijk met open en eerlijke en communicatie. Vanuit haar oprechte interesse in mensen wil ze haar klanten helpen en vraagt ze daarom altijd door. Ook belt ze haar klanten na om te weten of haar behandeling goed werkt. Persoonlijk en prettig!

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Betalingsmogelijkheden
Alleen contant
Locatie
Gratis parkeermogelijkeid

Over

Rose Mary Sport Treatment
Laan van Wateringseveld 946
Den Haag

Aan de Laan van Wateringseveld in Den Haag vind je massagesalon Rose Mary Sport Treatment. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, sportmassage, Lomi Lomi massage, een hot stone massage of een stoelmassage.

Eigenaresse Rose Mary werkt meer dan 5 jaar als gediplomeerde masseuse en heeft een echte passie voor haar vak. Vriendelijkheid, eerlijkheid en een persoonlijke benadering staan in haar salon centraal. Rose Mary luistert altijd naar je wensen en eventuele klachten en geeft je eerlijk advies en een massage op maat. Haar focus ligt voornamelijk op sportmassages.

Goed om te weten: Je kunt hier zowel contant als met een betaalverzoek betalen en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00

Massagesalons in de buurt