Laan van Wateringseveld 946, Den Haag
Vandaag open: 09:00 - 22:00

Alle behandelingen

Reviews

4,9
114 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Al een lange tijd heb ik last van mijn schouders, verschillende behandelaars geprobeerd, maar steeds zonder effect. Tot afgelopen week. En wat was het fijn. Binnen no time had ze de spier te pakken. Ik ben sportdocent, dus mijn spieren zijn best wel hard, ze prikte er zo doorheen. Wat een kracht heeft zij in haar handen. Ik beveel haar aan om haar kennis en deskundigheid, en aangezien ze zelf uit de sportwereld komt, weet ze precies waar ze moet zijn. Ook is ze nog eens super lief en gezellig!!
Hotstone massage geboekt bij Rose Mary. Afwisseling met de handen en stenen was erg fijn. Ze houdt veel rekening met hoe het voor jou aanvoelt en stelt je op je gemak. Ik kom zeker weer terug!
RoseMary stelt je erg op je gemak en luistert en behandeld naar jouw wensen. Hele fijne salon en ik raad haar iedereen aan!
Een heerlijke, heilzame massage mogen ontvangen in een prachtig ingerichte salon. Zeker voor herhaling vatbaar!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Rose
Over Rose Mary
5.0
88 reviews

Over

Als ex-topatleet weet Rose Mary precies wat je als sporter nodig hebt om tot optimale prestaties te komen. Zij vindt dat topsporters niet alleen voor en na de wedstrijd baat hebben bij sportmassages, maar juist ook tijdens periodes van rust. Spieren moeten ook dan ontspannen en gestimuleerd worden. Door sportmassage ontspannen spieren, is de doorbloeding beter en worden afvalstoffen makkelijk afgevoerd. Ook werkt het preventief om blessures te voorkomen en herstellen blessures sneller. Gezonde spieren zorgen voor betere prestaties. Dit weet Rose Mary uit eigen ervaring. Rose Mary wil mensen met klachten graag behandelen om deze te verminderen en hen te helpen ontspannen. Daarom wil ze precies weten hoe zij haar massages ervaren. Dit is alleen mogelijk met open en eerlijke en communicatie. Vanuit haar oprechte interesse in mensen wil ze haar klanten helpen en vraagt ze daarom altijd door. Ook belt ze haar klanten na om te weten of haar behandeling goed werkt. Persoonlijk en prettig!

Behandelingen

Massage

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Rose

Deskundig9
Professioneel9
Vakkundig9
Ervaren5

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht
Alleen contactloos betalen

Over

Rose Mary Sport Treatment
Laan van Wateringseveld 946
Den Haag

Aan de Laan van Wateringseveld in Den Haag vind je massagesalon Rose Mary Sport Treatment. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, sportmassage, Lomi Lomi massage, een hot stone massage of een stoelmassage.

Eigenaresse Rose Mary werkt meer dan 5 jaar als gediplomeerde masseuse en heeft een echte passie voor haar vak. Vriendelijkheid, eerlijkheid en een persoonlijke benadering staan in haar salon centraal. Rose Mary luistert altijd naar je wensen en eventuele klachten en geeft je eerlijk advies en een massage op maat. Haar focus ligt voornamelijk op sportmassages.

Goed om te weten: Je kunt hier zowel contant als met een betaalverzoek betalen en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
09:0022:00
DiDinsdag
09:0022:00
WoWoensdag
09:0022:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0022:00
ZaZaterdag
09:0022:00
ZoZondag
09:0022:00
Salonawards
Top Rated 2020

Massagesalons in de buurt