Randstad 22127, Almere
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
193 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Mari heeft mij goed geholpen tijdens de behandeling voor permanente wenkbrauwen. Ze heeft veel geduld en je mag vaak in de spiegel kijken om aan te geven of je tevreden bent. Het is rustig in de salon. Mari is deskundig en erg aardig.
..
Gelegen op een rustige locatie. Erg ruim, schoon en leuk ingedeeld. Luisterde naar mijn wensen. Mari is professioneel en spontaan. Binnen een uur zaten mijn wimperextentions er mooi op.
Ik ben heel erg blij met het resultaat. Vooraf was ik een beetje bang dat het misschien niet zou worden wat ik zou willen, maar Mari heeft het talent perfect in te schatten wat bij je gezicht past. Hierin neemt ze jouw wensen mee voordat de PMU wordt gezet. Ik heb geen spijt dat ik dit heb laten doen en ik zou het iedereen willen aanraden die klaar is met het elke dag bijtekenen van haar wenkbrauwen✨
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Mari
4.9
87 reviews

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Chantal

Behandelingen

Gezicht
CB
Chymene

Behandelingen

Gezicht
Chayenne

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Over

Rosemari Beauty
Randstad 22127
Almere

Beautysalon Rosemari Beauty is een salon voor vrouwen én door vrouwen. In het centrum van Almere vind je deze eigentijdse salon voor ‘all things beauty’! Het team is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions, maar biedt ook visagie, haarstyling, nagelstyling en ontharingen aan. Qua wimperextensions heb je de keuze uit een set voor een klassieke look of juist een set met extra veel volume; voor wie van een wat meer dramatische look houdt. De set wordt netjes gezet en met aandacht voor wat bij jouw oogvorm past, want kleine details maken een groot verschil. Wist je dat je hier ook terechtkunt voor permanente make-up? Je wordt niet meer wakker met een ‘blotebillengezicht’ én je kunt dan je net even wat langer in bed blijven liggen in de ochtend. Win-winsituatie!

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt