Rosemari Beauty

4,8
303 reviews
Randstad 22 127, Almere
Vandaag open: 10:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,8
303 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een medewerker die weet waar ze mee bezig is, zelfvertrouwen, goede adviezen, je weet waar je aan toe bent. Super professioneel.
Ik was bij een andere salon geweest en was niet tevreden met het resultaat, de dag erna ging ik op vakantie. Chayenne heeft me echt gered door mij nog last minute in te plannen en mijn wimpers wel naar mijn wens te maken! 🌸🌸💕
Mari is echt een topper! Een hele lieve vriendelijke dame met superveel geduld en een goede hand! Keep it up! Mn eyebrows zijn weer fresh!
Een mooie en frisse salon. Lieve en professionele meiden die weten wat ze doen. Er is goed naar me geluisterd en met me meegedacht, ook wordt heel goed aangegeven wat wel en niet kan, vervolgens heeft Chayenne dit alles met veel zorg en aandacht vertaald naar prachtige powderbrows waar ik ontzettend blij mee ben!
Professioneel, zeer netjes en deskundig. Het was ver boven mijn verwachting. Ik heb microneedling gedaan en het resultaat is volgende dag al te zien. Echt een aanrader.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Chayenne
4.8
51 reviews

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Chayenne

Getalenteerd6
Deskundig6
Professioneel5
Vakkundig5
XL
Xanadu

Behandelingen

Gezicht
Mari
4.9
93 reviews

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Mari

Vriendelijk5
Chantal
4.9
23 reviews

Behandelingen

Gezicht

Portfolio

Over

Rosemari Beauty
Randstad 22 127
Almere

Beautysalon Rosemari Beauty is een salon voor vrouwen én door vrouwen. In het centrum van Almere vind je deze eigentijdse salon voor ‘all things beauty’! Het team is gespecialiseerd in het zetten van wimperextensions, maar biedt ook visagie, haarstyling, nagelstyling en ontharingen aan. Qua wimperextensions heb je de keuze uit een set voor een klassieke look of juist een set met extra veel volume; voor wie van een wat meer dramatische look houdt. De set wordt netjes gezet en met aandacht voor wat bij jouw oogvorm past, want kleine details maken een groot verschil. Wist je dat je hier ook terechtkunt voor permanente make-up? Je wordt niet meer wakker met een ‘blotebillengezicht’ én je kunt dan je net even wat langer in bed blijven liggen in de ochtend. Win-winsituatie!

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
10:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
10:0018:00
ZaZaterdag
10:0017:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt