Rosenberg Skin Clinic

Maliebaan 45, Utrecht, 3681CD

Sorry, Rosenberg Skin Clinic is tijdelijk niet beschikbaar op Treatwell. Vind hieronder nabijgelegen salons met beschikbaarheid of zoek om alle salons in de buurt te zien.

Vind de beste salons bij jou in de buurt

Beauty Boost

2871 reviews
Zakkendragerssteeg 17, Utrecht

Beauté de Vie

277 reviews
Warinenpoort 31, 3991JZ Houten

Estecarin Beauty

83 reviews
Ondiep-Zuidzijde 6, Utrecht, (Lumax gebouw ruimte 1.10)

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Medisch en tanden

Reviews

4,6
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
De Rosenberg Clinic bevindt zich in een mooie omgeving. Prettig en welkom ontvangst. Jacqueline neemt de tijd voor je. Ik kom zeker terug!
Ik ben heel blij met deze praktijk. Mijn puistjes zijn bijna weg en ik heb naast de behandeling ook hele goede tips gekregen voor thuis. Ik krijg elke keer netjes een formulier mee waardoor ik het terug krijg van de verzekering. Ik raadt iedereen met puistjes aan om hier naar toe te gaan.
Locatie prachtig. Ontvangst uiterst vriendelijk. Alle tijd voor intake. Veel advies. Behandeling goed, snel en zeer deskundig. En uitstekende service. Absoluut een aanrader.
Prachtige locatie. Zeer vriendelijke ontvangst. En wellicht mede daardoor een prima sfeer. Intake zeer uitvoerig. En over de behandeling met kryo pen niets dan lof. Pijnloos en snel. Kortom, bijzonder tevreden over de (be) handeling. Een aanrader en zal haar zeker aanbevelen bij vrienden en relaties.
Een goede behandeling voor een goede prijs. Fijne communicatie en flexibel in afspraken maken. Geeft daarnaast ook bruikbare adviezen voor aanvullende huidverbetering

Over

Rosenberg Skin Clinic
Maliebaan 45
3681CD Utrecht

Heb je last van een onzuivere huid, grove poriën, pigmentvlekken, een verslapte huid of rimpels? Rosenberg Skin Clinic helpt jou een mooiere huid te krijgen.

Zij werken met Rosenberg Skin Clinic waarover De LINDA schreef: "Cel vernieuwend, betaalbaar en werkt als een gek!". Rosenberg Skin Clinic heeft een lijn voor huidspecialisten en voor jou thuis om je huidverbetering een nog grotere boost te geven.

MaMaandag
07:3017:00
DiDinsdag
07:3017:00
WoWoensdag
08:3017:00
DoDonderdag
08:3017:00
VrVrijdag
08:3017:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten