Reviews

4,6
51 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Afgelopen dinsdag, hier op aanraden een gezichtsbehandeling genomen. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Ik ben erg goed geholpen en heb hier ontzettend van genoten. Het personeel is hier super vriendelijk en de behandeling was helemaal top. Jullie hebben er een vaste klant bij!!
één maand geleden
Goed verzorgde zaak met een onwijs goede service en klantvriendelijkheid! Ik ben hier nu een aantal keren geweest, nooit spijt gehad. Ze doen wat de klant wenst, everything right on time en meestal vlekkenloos. (Voor een eerlijke prijs!) Zeker een aanrader dames!
één maand geleden
de salon is zeer makkelijk te bereiken wat ik personelijk erg fijn vind. daarnaast is de sfeer in de salon super gezellig. je word erg klantvriendelijk geholpen de servic is perfect en de behandelingen zijn super fijn! zeker om aanteraden! kan niet wachten op me volgende afspraak ????
één maand geleden
Ben zoo blij met mijn wenkbrauwen !! Zooo mooiheid ik ze nog nooit gehad ! Daarna een lekker gezichtsbehandeling gehad echt heerlijk ik ga ook echt vanaf nu elke keer mijn wenkbrauwen er laten doen ! Zo blij en ze zijn mega leuke mensen daar
één maand geleden
Super leuke mensen , ik voelde me ook in een andere wereld de sweer en aura daar is heel fijn er werd ook goed naar mijn geluisterd vind ik heel fijn !
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Royal Secret Cosmetics
Schoterweg 7
2021HC Haarlem

Bij het Oosterse Royal Secret Cosmetics komen sprookjes dagelijks voor. Hier toveren vaardige handen in een dromerig decor de prinses of prins in je wakker. Laat je huid weer stralen en tover haar natuurlijke schoonheid tevoorschijn met mysterieuze methoden en droombehandelingen met gezonde kruidenmengsels vanuit het Midden- en Verre Oosten. Je kan hier terecht voor luxe schoonheidsbehandelingen, injectables, thema avonden, workshops, vrijgezellenavonden, afslankproducten, nagelstudio- en pedicure behandelingen. Royal Secret Cosmetics maakt schoonheidsdromen waar.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3021:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt