Royal Secret Cosmetics

Schoterweg 7, 2021HC Haarlem
4,3
58 reviews
Schoterweg 7, 2021HC Haarlem
Dalurenkorting

Reviews

4,3
58 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Cherelle
één maand geleden
Het personeel wat er werkt is zeer vriendelijk. Alleen ze hebben geen van allen verstand van wat ze doen. Ben er voor een manicure en pedicure geweest echter had ik het zelf nog beter kunnen doen. Een grote teleurstelling. Kom er ook niet weer.
Amanda
4 maanden geleden
Personeel was erg vriendelijk maar onvoldoende ervaring. Meer dan een uur nodig voor gellak verwijderen en manicure waarbij gellak niet goed was verwijderd, nagels ruw en lelijk. Advies: beter pedicure aannemen of behandeling niet aanbieden.
Anoniem
6 maanden geleden
Het personeel was heel aardig, en wilde mij graag helpen. Ik kon gelijk mee voor de wimperextensions verwijderen behandeling wat ik zelf een beetje pijnlijk vond, ik heb al eens eerder wimpers gehad en toen deed het verwijderen niet zo'n zeer. Daarna kon ik in de spiegel mijn eigen wimpers zien of wat er van over was.. ze waren heel kort en fijn ook dat heb ik eerder nooit gehad.. of het kwam door degene die mijn wimpers zette of degene die ze eraf haalden, want het hoort niet zo te zijn dat je haast geen wimpers meer over houdt. Daarna kreeg ik de lash lift waarvan ik eigenlijk vond dat ze van tevoren hadden moeten zeggen dat je het bij mij haast niet zou zien..want nu zijn of lijken ze nog korter, helaas 57 euro betaald voor deze 2 behandelingen heel jammer maar ik kom niet meer terug.
Anoniem
6 maanden geleden
..
Anoniem
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Royal Secret Cosmetics
Schoterweg 7
2021HC Haarlem

Bij het Oosterse Royal Secret Cosmetics komen sprookjes dagelijks voor. Hier toveren vaardige handen in een dromerig decor de prinses of prins in je wakker. Laat je huid weer stralen en tover haar natuurlijke schoonheid tevoorschijn met mysterieuze methoden en droombehandelingen met gezonde kruidenmengsels vanuit het Midden- en Verre Oosten. Je kan hier terecht voor luxe schoonheidsbehandelingen, injectables, thema avonden, workshops, vrijgezellenavonden, afslankproducten, nagelstudio- en pedicure behandelingen. Royal Secret Cosmetics maakt schoonheidsdromen waar.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:3021:00
Woensdag
09:3021:00
Donderdag
09:3018:00
Vrijdag
09:3018:00
Zaterdag
09:3017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt