Rumah Mandí - Praktijk voor Massage en Ontspanning Leusden

Slaperdijk 44, 3831SK Leusden
4,9
98 reviews
Slaperdijk 44, 3831SK Leusden

Reviews

4,9
98 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Geert
10 dagen geleden
Ik werd heerlijk ontvangen met een kopje thee. Tijdens de intake werd er veel aandacht aan mij besteedt en hoe ik behandeld wilde worden. Ook gaf ze goed uitleg over wat ze doet en hoe ze met energie werkt tijdens de massage. Tijdens de massage zorgde Mandy eerst dat ik lekker lag. Ze had speciaal een olie samengesteld voor de zwangerschapsmassage. Ik heb mij volledig ontspannen want haar aanrakingen zijn heel fijn, puur en prettig. Het verraste mij hoe fijn ik het vond en hoe snel ik mij kon overgeven. Na de massage werd ik heel zachtjes weer teruggehaald uit mijn ontspanning met zachte woorden en een lieve glimlach. Ze gaf mij ruim de tijd om weer terug te komen in het nu. Ook stond er wat fruit voor mij klaar en kreeg ik wat munt/citroen water. Tijdens het nuttigen vertelde zij mij wat ze voelde. Ze legde uit waar de knopen/knelpunten lagen en wat er eventueel nog aan nazorg gedaan kon worden wat betreft de knelpunten en de daarbij gevoelde energie. Ik vond het echt een hele fijne dame en ik ga zeker nog terug voor een andere massage tijdens mijn verlof.
Kimberley
12 dagen geleden
Als ik meer dan 5 sterren had kinnen geven, had ik dat ook gedaan! Ik stap iedere keer weer in een warm badje! Dit is elke maand mijn cadeautje aan mezelf!!!
Ineke
19 dagen geleden
Erwin
één maand geleden
Erica
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Rumah Mandí - Praktijk voor Massage en Ontspanning Leusden
Slaperdijk 44
3831SK Leusden

Heb je behoefte aan rust en een momentje voor jezelf? Kom dan langs bij Rumah Mandí - Praktijk voor Massage en Ontspanning op de Slaperdijk in Leusden. Wat krijg je extra bij een massage? Als je bij eigenaresse Mandi binnenkomt neemt ze de tijd voor je en is ze er helemaal voor jou... Je komt voor een moment voor jezelf, om even alles los te laten en gewoon even te 'zijn'. Vooraf om even te praten, een kopje thee te drinken, je wensen door te spreken en bij de eerste afspraak een intakeformulier in te vullen. Na de massage kan je nog even blijven liggen om daarna te genieten van een glas (fruit)water en wat fruit. Aandacht en tijd voor je lichaam staan centraal.

Maandag
09:0022:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0022:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2017

Massagesalons in de buurt