Reviews

4,7
47 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hier bekommt man der beste Massage von West Europa. Sehr und dann auch sehr zu empfehlen. Die Bianca ist ein echte Profi und dabei äußerst freundlich, wir wüssten nicht was man hier noch verbessern kann. TOP Salon mit Hammer Preise.
Hendrik Starreveld
6 dagen geleden
Wat een geweldige behandeling. Ik kon me tot in mijn tenen ontspannen tijdens de heerlijke aandachtige massage van Bianca en niet te vergeten, dankzij de goed gevormde verwarmde massagestoel, een genot om op te liggen. De producten waren fijn, en de behandelingen erg kundig. Ik kan iedereen deze salon van harte aanbevelen.
Alie Trouw
20 dagen geleden
Ziet er verzorgd uit en gezellig uit
Alie Veenstra
2 maanden geleden
Anoniem
3 maanden geleden
Alie Veenstra
5 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sabilon
Rietweg 74
8256PH Biddinghuizen

Zoek je een plekje om even helemaal tot rust te kunnen komen? Ervaar de rust en stilte van de vrije omgeving op de boerderij van Bianca in Biddinghuizen. Haar salon Sabilon biedt diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering, je kunt er heerlijk ontspannen, je wenkbrauwen in model laten brengen en je laten harsen. Bianca is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en volgt nog regelmatig trainingen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in haar vakgebied.

Maandag
09:0017:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
09:0017:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten