Sacred Beauty Rituals

4,9
97 reviews
Korte marnixstraat 18-1e, Amsterdam, 1013HT
Open Vandaag: 09:00 - 19:00

Populaire behandelingen

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,9
97 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Ik ben dankbaar. Het was een hele mooie ervaring. In eerste instantie was ik wel even nerveus, want wist niet wat ik moest verwachten. Maar Daniela is echt een mooie persoon. Zowel van binnen als van buiten. Ik voelde alleen maar goede energie. Ik voel me niet gauw op mijn gemak bij vreemden(zelfs niet bekenden), maar bij haar voelde ik me op m'n gemak. Ik had gekozen voor de Fall in love with yourself again behandeling. Het was zo mooi, peaceful. Ik ging weg als een andere vrouw. I really needed this treatment. Het was mijn eerste maar zeker niet de laatste. Dank je wel voor deze ervaring, Daniela. Lobi
Het was heel rustgevend. Aardige en lieve vrouw. Stelt je op je gemak. Fijne behandeling gehad en kom zeker nog een keer terug.
Wat een ervaring. Mijn behandeling heeft mij zo ver gebracht naar een stukje trauma. Het was eng maar mooi tegelijk. En jij hebt mij hier zo goed doorheen geleid. Een stukje wat 20 jaar geleden vast is gaan zitten in mijn lijf, heb ik vandaag kunnen aankijken en los kunnen laten. Dank je wel daarvoor. GRAN TANGI❤️🙏🏿
Gelijk bij binnenkomst voelde ik mij welkom! De rust en openheid van Daniela is erg fijn! Ze heeft een hele fijne energie om zich heen waardoor je je makkelijk kan overgeven. De Womb healing die ik heb gehad was heerlijk en heeft mij echt een goed gevoel gegeven en heb nog lekker zitten na genieten. Zowel de massages en affirmaties die werden uitgesproken hebben mij erg goed gedaan en ik zal zeker nog een keer terug komen!
Wat een magische reis heb ik op jouw behandeltafel mogen ervaren, lieve Daniela! Je bracht me volledig in de verzachting door de heerlijke gezichtsbehandeling en de klankschalen. Ik voelde me erna helemaal gezuiverd en ontspannen. Onwijs bedankt voor het enorme gevoel van erkenning, verbinding en sisterhood!
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Sacred Beauty Rituals
Korte marnixstraat 18-1e
1013HT Amsterdam

x

MaMaandag
09:0019:00
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
09:0019:00
DoDonderdag
09:0019:00
VrVrijdag
09:0019:00
ZaZaterdag
09:0017:00
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Sacred Beauty Rituals

Sacred Beauty Rituals is geopend maandag, van woensdag tot vrijdag van 09:00 tot 19:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. De salon is gesloten dinsdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Sacred Beauty Rituals zijn: Reiki, Lichaamsbehandeling en Dermaplaning
De populairste behandeling, Reiki, heeft een gemiddelde prijs van € 78,57.
Bij Sacred Beauty Rituals kun je zowel ter plaatse als vooraf op de marktplaats betalen.
Salonawards
Top Rated 2023

Schoonheidssalons in de buurt