Saipin Wellness

4,8
51 reviews
Boterstraat 24, Alkmaar
Vandaag open: 11:00 - 17:00

Alle behandelingen

Reviews

4,8
51 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Hele fijne massage!
Heerlijke massage en ze weet goed hoe ze spanning uit je lijf moet masseren. Is het geheel alleen maar ontspannen? Nee zeker niet. Maar het gevoel na de massage is het waard. Spierspanning is een stuk minder groot dan voor de massage.
Ik had 2 masseuses eerst gaat de ene de deepmassage doen en daarna komt er een volgende zij doet de ontspannende massage. Het enige nadeel vond ik is dat ik alles hoorde !! Zowel de klant naast mij als de klant die binnen komt. Ze kunnen beter muren plaatsen met deuren! Je kan door de massage namelijk aparte geluiden maken. Maar ik was erg tevreden ik zat helemaal vast en kon na de massage weer vrij bewegen heerlijk
Massage was erg goed!! Echt heel stevig en mijn hele lichaam is aangepakt. Salon is ook super mooi. Enige nadeel was dat je alles hoort van andere klanten en er werd constant gepraat tussendoor onderling..
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Pui
4.9
37 reviews

Over

Mijn naam is Supapron, maar je mag mij Pui (spreek uit als Poei) noemen! Met meer dan 10 jaar ervaring in verschillende salons en een officieel diploma bent u voor een heerlijke massage bij mij op het juiste adres. Pijnlijke spieren of lichamelijke klachten? Ook daar heb ik de juiste behandeling voor!

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Terugbetaling mogelijk
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Spa faciliteiten
Duo-massageruimte
Eten & Drinken
Gratis drankje

Over

Saipin Wellness
Boterstraat 24
Alkmaar

In Alkmaar zit Saipin Wellness. Hier kun je terecht voor verschillende massages uitgevoerd met verschillende technieken. In de salon worden meerdere soorten massage aangeboden waarmee lichaam en geest helemaal tot rust worden gebracht. Zo kun je kiezen voor een traditionele Thaise massage waarbij de masseuse soms wel het hele lichaam gebruikt om mee te masseren, maar de salon biedt ook de traditionele Zweedse massage aan, of een heerlijke hot stone massage. Gastvrijheid, eerlijkheid en hygiëne staan centraal in de salon en je zult altijd worden geholpen door gediplomatiseerde masseuses. Voor welk type massage je ook kiest, je weet zeker dat je volledig ontspannen de salon weer zult verlaten.

MaMaandag
11:0017:00
DiDinsdag
11:0017:00
WoWoensdag
11:0017:00
DoDonderdag
11:0017:00
VrVrijdag
11:0017:00
ZaZaterdag
11:0017:00
ZoZondag
11:0017:00

Massagesalons in de buurt