Boterstraat 24, Alkmaar

Alle behandelingen

Reviews

4,9
17 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
vriendelijk ontvangen, temperatuur prima.
Goede massage gehad, ze voelt goed aan waar je last hebt en hoe ze dit het beste kan aanpakken. Heeft heel erg haar best gedaan om me los te masseren :) Erg gastvrij ook. Aanrader.
Ben hier nu 2 keer geweest voor een Massage en beide keren was het echt top! Er wordt echt gekeken naar je klachten en vervolgens wordt er overlegd over de behandeling. Ik zat enorm vast en had vaak last van hoofdpijn, maar na 2 keer is dit al echt verbeterd. Doormidden van kruiken werden mijn spieren goed warm gemaakt en er werd ook gebruik gemaakt van cupping om de hardnekkige knopen extra aan te pakken. Ik ben super tevreden en kom zeker terug!
Na een week niet goed geslapen ten hebben omdatnek en schouders vast zaten, toch maar besloten om een massage te boeken. Na de massage voelde ik meteen weer ruimte in mijn bewegingen in de nek/schouderoartij en die nacht heerlijk geslapen.
Supapron heeft me goed geholpen. Ze heeft alles warm gemaakt en de knopen eruit gemasseerd. Ondanks dat het druk was (net uit de lockdown) nam Supapron de tijd. Een goede ervaring.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Supapron
4.9
10 reviews

Over

Mijn naam is Supapron, maar je mag mij Pui (spreek uit als Poei) noemen! Met meer dan 10 jaar ervaring in verschillende salons en een officieel diploma bent u voor een heerlijke massage bij mij op het juiste adres. Pijnlijke spieren of lichamelijke klachten? Ook daar heb ik de juiste behandeling voor!

Behandelingen

Massage

Portfolio

Voorzieningen

Internet
Gratis wifi
Betalingsmogelijkheden
Contant geaccepteerd
Terugbetaling mogelijk
Locatie
Bushalte dichtbij
Treinstation dichtbij
Betaald parkeermogelijkheid
Spa faciliteiten
Duo-massageruimte
Eten & Drinken
Gratis drankje

Over

Saipin Wellness
Boterstraat 24
Alkmaar

In Alkmaar zit Saipin Wellness. Hier kun je terecht voor verschillende massages uitgevoerd met verschillende technieken. In de salon worden meerdere soorten massage aangeboden waarmee lichaam en geest helemaal tot rust worden gebracht. Zo kun je kiezen voor een traditionele Thaise massage waarbij de masseuse soms wel het hele lichaam gebruikt om mee te masseren, maar de salon biedt ook de traditionele Zweedse massage aan, of een heerlijke hot stone massage. Gastvrijheid, eerlijkheid en hygiëne staan centraal in de salon en je zult altijd worden geholpen door gediplomatiseerde masseuses. Voor welk type massage je ook kiest, je weet zeker dat je volledig ontspannen de salon weer zult verlaten.

MaMaandag
11:0020:00
DiDinsdag
11:0020:00
WoWoensdag
11:0020:00
DoDonderdag
11:0020:00
VrVrijdag
11:0020:00
ZaZaterdag
11:0020:00
ZoZondag
11:0018:00

Massagesalons in de buurt