Reviews

4,6
18 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Voor het eerst mijn nagels laten doen. Ik ben tot nu toe erg tevreden! Simone is een super leuke meid en ze heeft alles goed uitgelegd. Ik ben benieuwd hoe alles gaat bevallen, maar tot nu toe ben ik zeker van plan terug te komen. Top!
Bianca
2 jaar geleden
Ben er al vanaf het begin .. Altijd netjes en goed.. Nooit geen klachten gehad..vriendelijk ..prijs is ook goed.. Ze is gewoon erg goed in haar vak.. Maakt heeeellle mooie nagels .. Krijg er zelf altijd complimenten over.. Top !!
2 jaar geleden
Bij salon artichique is het altijd gezellig!! Simone neemt de tijd! En je gaat altijd gegarandeerd met super mooie nagels weer de deur uit!! Een aanrader voor iedereen die mooie nagels wil!! Top nagelstyliste!!
2 jaar geleden
Ik kom al vanaf het begin bij Simone. Gezellige salon, waar zeer hygiënisch gewerkt wordt. Mijn nagels zien er altijd top uit! Super kwaliteit acrylnagels. Grote diversiteit aan kleuren acryl en gelpolisch. De mogelijkheden zijn oneindig. Ze blijft ook altijd up to date betreft nieuwe ontwikkelingen en trends op nagelgebied. Ik ben zeer tevreden en hoop nog lang bij Simone te kunnen komen!
2 jaar geleden
Simone is een gezellige meid die naar je luistert en met ideeen komt als ik het zelf even niet weet.. Alles kan en als iets nie kan dan haalt ze alles ervoor uit de kast! Ik ben altijd dik tevreden met mijn mooie nageltjes! Goede service als er een x een ongelukje gebeurt. Ik ben heel blij met Simone
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon Artichique
Eramuslaan 37
5702DG Helmond

Mooie, verzorgde nagels voor iedere zelfbewuste vrouw en heerlijke zachte handen. Bij ArtiChique zorgt Simone er graag voor dat je handen er mooi en verzorgd uitzien. Kwaliteit, hygiëne en gezelligheid staan bij deze salon hoog in het vaandel. Je kunt hier terecht voor acrylnagels, 3D design, nail art of een verwennende manicure. Simone heeft jarenlange ervaring met het zetten van acrylnagels en heeft verschillende opleidingen gevolgd. Om goed up to date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op nagelgebied volgt ze cursussen. Zo kan ze jou de beste kwaliteit aanbieden.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0017:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0017:00
Vrijdag
09:0012:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Nagelstudio's in de buurt