Salon Balans Massage

Julianastraat 20, Huissen
Julianastraat 20, Huissen

Alle behandelingen

Ons werk

Reviews

Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

BeoordelingFilter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Een massage bij Salon Balans is in een woord geweldig. Voor de massage had ik last van de rug wat geheel verdwenen was na de massage en met een heerlijk ontspannen gevoel ging ik weg , wat een geweldige ervaring. en zeker voor herhaling vatbaar. Astrid bedankt en mij zie je zeker terug
Ik ben eerst bij salon balans gekomen voor een ontspannings massage, wat top was! Astrid is echt super lief en heeft echt magische handen. Toen ik vertelde dat ik s'ochtends door mijn enkel was gegaan, heeft ze ook Reiki bij me gedaan en dat was zo bijzonder. De pijn was bijna weg en ik heb er daarna geen last meer van gehad. Wederom magische handen!
Echt heerlijk ontspannen! Astrid (de eigenaresse) is enorm aardig, ze helpt je bij alles waar je vragen hebt en ze geeft je advies. Ik zal nooit meer naar een andere massage salon gaan!
bij binnenkomst salon sfeervol ontvangst spontaan en de
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Astrid

Behandelingen

Massage
Therapie en Mindfulness

Portfolio

Over

Salon Balans Massage
Julianastraat 20
Huissen

Aan de Julianastraat in Huissen vind je Salon Balans Massage. Je bent hier aan het juiste adres voor een ontspanningsmassage, hot stone massage en Reiki.

Eigenaresse Astrid werkt vanuit haar passie en heeft meer dan 5 jaar ervaring als masseuse. In haar salon hangt een rustige en huiselijke sfeer waardoor je echt even tot rust kunt komen. Ontspanning en balans staan in deze salon centraal. Naast ontspanningsmassages kun je hier terecht voor een bindweefselmassage. Deze massage zorgt doorbloeding, huidvernieuwing en elastine- en collageenaanmaak. Hierdoor heeft de massage een positief effect op de verslapte en slecht doorbloede huid, striae, cellulite en littekenweefsel.

Goed om te weten: je kunt alleen met pin betalen in deze salon en je kunt gratis voor de deur parkeren.

MaMaandag
12:0021:00
DiDinsdag
10:0021:00
WoWoensdag
12:0021:00
DoDonderdag
10:0021:00
VrVrijdag
12:0021:00
ZaZaterdag
12:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt