Salon de Beauté Josipa

Henk Speksnijderstraat 3, 3067AC Rotterdam
4,4
61 reviews
Henk Speksnijderstraat 3, 3067AC Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,4
61 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Jammer dat mij geen drankje werd aangeboden! Ook vond ik het vreemd dat mij verteld werd om in de toekomst niet via treatwell afspraken te maken. Ondanks dat zien mijn wenkbrauwen er weer super goed uit!
Anoniem
2 dagen geleden
Van buitenaf als je het salon zou zien zou je kunnen denken dat het echt een kleine salon is, maar eenmaal toen ik binnen was waren er een aantal kamers. De behandeling was top.
Anoniem
6 dagen geleden
Ik kom al even bij Josipa voor mijn wenkbrauwen. Altijd erg tevreden mee! Enige nadeel van deze keer was dat de wax iets te warm was, waardoor ik een kleine brandwond boven mijn wenkbrauw heb?! Jammer, maar de volgende keer ga ik gewoon weer terug!
Anoniem
9 dagen geleden
Goed!
Anoniem
11 dagen geleden
Goed geholpen ondanks dat het voor mij heel vervelend was om van pedicure te wisselen maar ze stelde mij gelijk op mijn gemak.
Patricia
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon de Beauté Josipa
Henk Speksnijderstraat 3
3067AC Rotterdam

Ben je toe aan een heerlijke beautybehandeling? Breng dan een bezoek aan Salon de Beauté Josipa aan de Henk Speksnijderstraat in Rotterdam. Hier kun je onder andere terecht voor diverse lichaams- en gezichtsbehandelingen, permanent ontharen, tanden bleken, permanente make-up, nagelstyling, pedicure, wimperextensions en meer. De beautysalon is aagensloten bij ANBOS en continu bezig om haar kwaliteit te behouden en te verbeteren. Of je nu komt voor een huidverbetering of gewoon een verwenmomentje voor jezelf, na een behandeling bij Salon de Beauté Josipa zul je deze weer stralend verlaten.

MaMaandag
10:0020:00
DiDinsdag
10:0020:00
WoWoensdag
10:0020:00
DoDonderdag
10:0020:00
VrVrijdag
10:0020:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt