Reviews

4,6
64 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Hele fijne salon met een mooie ambiance. Je wordt heel erg op je gemak gesteld. Want een eerste keer is toch een beetje ongemakkelijk, maar uiteindelijk ging ik heel blij en tevreden de deur uit. Ik kom hier vaker terug!
2 maanden geleden
Ik heb een heerlijke massage gehad. Simone legde mij uit wat zij gaat doen en ik kon goed ontspannen. Het is niet de laatste keer dat ik bij Salon Cara ben geweest.
Anoniem
5 maanden geleden
Rustgevende salonruimte, uiterst vriendelijke eigenaar (tevens behandelaar). Kom er al ruime tijd 1X per jaar voor permanente make-up op wenkbrauwen en oogleden. Resultaat is altijd goed.
Anoniem
5 maanden geleden
Ik ben al sinds zeven jaren klant bij Simone in haar schoonheidssalon "La Cara" en was tot nu toe altijd tevreden met de behandelingen. Mijn permanent Make-Up is heel goed gelukt en ook nar fijv jaren nog perfect. Rustgevende, gezellige sfeer, flexibele termijnindeling en goede kwaliteit overtuigen!
6 maanden geleden
Ik heb een heerlijke massage gehad. De kwaliteit was goed en ik werd heel vriendelijk geholpen. Dit is zeker niet de laatste massage. Ik heb nog een afspraak gemaakt.
Anoniem
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon la Cara
Hendrik Werkmanhof 9
3544MB Utrecht

Salon La Cara in Leidsche Rijn is een goed adres voor specialistische schoonheidsbehandelingen. Je kunt hier terecht voor permanente ontharing met IPL, microdermabrasie voor verbetering van je huid, gezichtsbehandelingen, verwijderen van couperose, het aanbrengen van permanente make-up en massages. Simone heeft ervaring als medisch assistent bij een dermatoloog in Duitsland waar zij veel ervaring heeft opgedaan met cosmetische behandelingen. Hier ben je in goede handen.

Maandag
09:0022:30
Dinsdag
09:0022:30
Woensdag
09:0014:30
Donderdag
09:0022:30
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt