Salon Lux

Celsiusstraat 68, 5223CC 's-Hertogenbosch
4,6
61 reviews
Celsiusstraat 68, 5223CC 's-Hertogenbosch

Reviews

4,6
61 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Daphne
6 dagen geleden
Siham
6 dagen geleden
Voor herhaling vatbaar. Leuk ontvangst en aardig personeel en over resultaat van de manicure en gellak zeer tevreden.
Mandy
14 dagen geleden
Bij binnenkomst goed ontvangen. Kim wilde gelijk aan mijn wenkbrauwen beginnen, maar heeft niet gevraagd hoe ik ze wilde hebben. Dus heb dat zelf toegelicht en aangewezen. Nadat ze klaar was heeft ze precies gedaan, wat ik van te voren al had gewaarschuwd om niet te doen! Zeer slecht dus, want duurt bij mij heel lang vrdat het weer aangroeit. Ook omdat ik van te voren had uitgelegd waar ze op moest letten. 10% korting maakt dit natuurlijk niet goed. Naar mijn mening heeft ze epileren met touw ook nog niet goed onder de knie. Wenkbrauw was niet strak zoals hoort na epileren met touw en hoe ze de haartjes weghaalde voelde erg onwennig/onervaren. Haar eigen wenkbrauwen hadden mij al duidelijk moeten maken dat mijn resultaat niet naar wens zou zijn. Voortaan zal ik daar alerter op zijn. Tip: laat iemand van buitenlandse afkomst je wenkbrauwen epileren met touw.
Mhaft
18 dagen geleden
Voldoende, pedicure was ok, maar had er iets meer van verwacht. Geen voetenbadje bijv. Niet heel uitgebreid, enkel de belangrijkste dingen aangepakt
Susanne
één maand geleden
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Over

Salon Lux
Celsiusstraat 68
5223CC 's-Hertogenbosch

Bij Salon Lux ben je aan het juiste adres voor rust en ontspanning. De salon biedt een breed scala van beauty- en ontspanningsbehandelingen aan die jou een weldadig gevoel zullen opleveren. Tijdens de behandelingen wordt er uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producten voor een optimaal resultaat. Zowel mannen als vrouwen zijn van harte welkom om te genieten van een welverdiend beautymoment. Handig om te weten: De salon is 7 dagen in de week geopend.

Maandag
10:0022:00
Dinsdag
10:0023:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0023:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
11:0015:00

Schoonheidssalons in de buurt