Reviews

4,9
50 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Lina neemt je vanaf het begin tot het einde mee ‘op reis’. Een super mooie salon, Lina knipt (goede krullenkapper!!) en kleurt perfect!! Echt een aanrader en kom zeker terug!
Meike
8 dagen geleden
Een verrassend kappersbezoek! En... heel erg tevreden met mijn nieuwe coupe. Van lang haar naar een mooie bob.
Sam
11 dagen geleden
Normaal gesproken geen uitgesproken fan van naar de kapper gaan, maar dit was een feestje! Zeer professioneel met oprechte aandacht voor mijn haar. Veel liefde voor het vak en een open en eerlijke benadering. Ik kom zeker terug!
Anne
12 dagen geleden
Silke
14 dagen geleden
Eindelijk weer eens goed geknipt! Wat een aandacht en precisie bij het knippen. Wat ik bijzonder fijn vond is dat er gevraagd werd wat ik niet wilde en dat me niets opgedrongen werd. Ik kom hier zeker terug.
Anke
19 dagen geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon MOOD
Havenstraat 107
1211KJ Hilversum

Salon MOOD aan de Havenstraat in Hilversum is een kapsalon voor de zelfbewuste vrouw en man, die zichzelf goed wilt verzorgen en op zoek is naar een ontspanningsmoment. Salon MOOD is namelijk meer dan alleen een kapperszaak, het is een salon voor iedereen die zich graag laat verwennen met kwalitatieve producten en persoonlijke service. Ook na de behandeling mag je blijven rekenen op deze service. Zo bieden ze lok-en nekhaar-service aan. Dit betekent dat je tussentijds altijd terecht kunt voor een gratis bijwerking, zodat je kapsel altijd in het juiste model blijft tot de volgende afspraak.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0020:00
Woensdag
11:0020:00
Donderdag
11:0020:00
Vrijdag
11:0021:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Kappers in de buurt