Salon princes

Dorpsweg A66, 3083LD Rotterdam
4,5
4 reviews
Dorpsweg A66, 3083LD Rotterdam

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Reviews

4,5
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Salon prinses is een mooie salon, het zag er mooi uit bij binnenkomst. De masseuse was ook erg vriendelijk. Wat tips: Bij binnenkomst zat een familielid van de masseuse in de kamer waar ik me moest uitkleden en gemasseerd moest worden. Ik zou ervoor zorgen dat er niemand aanwezig is in de kamer waar gemasseerd moet worden. Stuur andere personen weg om rust en “veiligheid” te creëeren. De muziek werd afgespeeld op de telefoon van de masseuse, deze telefoon ging een keer af waarna de muziek stopte. Misschien kun je zorgen voor een radiootje. Iets meer privacy bij het omkleden is ook fijn, het gordijntje was te klein en soms ging de deur open en dicht. Het pand was een beetje lawaaiig, onder het masseren werd er een aantal keer op de deur geklopt waardoor ik uit mijn rust kwam. Zorg voor de optimale rust. Als aan deze puntjes wordt gewerkt zal salon princes nog beter worden en kom ik zeker terug. De massage was erg fijn en de masseuse was erg vriendelijk.
Anoniem
6 dagen geleden
Heel leuk salon met gekwalificeerde en vriendelijke medewerkers. Als klant wordt je gehoord en er wordt rekening gehouden met je wensen. De prijs-kwaliteit verhouding is goed. Ik ga zeker nog een keer terug en gun deze heerlijke behandelingen (en de gladde beentjes) aan alle vrouwen toe.
Mariam
12 dagen geleden
Vriendelijk personeel en goede service en zeer goede hygiene en kwaliteit
Sara
13 dagen geleden
Geweldig schoonheidssalon met vriendelijke personeel. Ik ben altijd blij met prima behandeling.
Aaltje van den Bos
13 dagen geleden

Over

Salon princes
Dorpsweg A66
3083LD Rotterdam

Heb je behoefte aan een massage, gezichts- of harsbehandeling? Dan zit je bij schoonheidssalon princes aan de Dorpsweg in de buurt Charlois helemaal goed.

In de salon word je door eigenaresse Ilham vriendelijk ontvangen en ze neemt echt de tijd voor je als je een behandeling boekt. Kom tot rust met een massage, boek een basis of uitgebreide gezichtsbehandeling of ga voor een harsbehandeling. De salon is goed te bereiken en je kunt gratis voor de deur parkeren.

Let op: je kunt niet pinnen in deze salon.

MaMaandag
10:0018:00
DiDinsdag
08:0018:00
WoWoensdag
10:0018:00
DoDonderdag
10:0018:00
VrVrijdag
10:0021:00
ZaZaterdag
10:0018:00
ZoZondag
12:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt