Salon Royale

Kinkerstraat 370, Amsterdam
4,1
10 reviews
Kinkerstraat 370, Amsterdam

Reviews

4,1
10 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Shirley is a very attentive and takes her time to get the best results! She also makes you feel comfortable and is great to talk to. Would highly recommend!
Claire
8 dagen geleden
De mevrouw die me waxte was een leuk mens. Al het haar is eraf. Maar verder was ik niet zo blij. Je ligt in een voornamelijk herenkapsalon. Met je benen naar de kapsalon toe met alleen een gordijn ertussen. En dat is toch wel ongemakkelijk. Verder heeft ze niet alle wax weggehaald en zat het werkelijk overal. De wax draden zaten zelf in m'n wenkbrauwen en onder m'n oksels. Ik heb thuis nog flink staan boenen. Wel kreeg je een weggooi onderbroekje mee. Maar goed, het haar is eraf, en het deed niet zo heel erg pijn. Ik ga niet weer heen.
Antje
20 dagen geleden
Shirley is very professional, thoughtful. Will definitely book another appointment!
Anoniem
één maand geleden
We recommend the pedicure, your foot and toes are handled with care. And after so a treatment foot and toes looked very healthy. So highly recommended!
Harvy
één maand geleden
She was fantastic!
Anoniem
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Salon Royale
Kinkerstraat 370
Amsterdam

Aan de Kinkerstraat in Amsterdam vind je Salon royale. Een ontharingssalon waar waxen een specialisatie is. Of je nou een vakantie op de planning hebt staan, een feestje of die irritante stoppels niet meer kunt uitstaan; een bezoek aan Salon royale is het zeker waard. Voortaan geniet je wekenlang van een gladde huid die gezien mag worden. Handig om te weten: de van oorsprong Braziliaanse waxspecialiste spreekt Engels, Nederlands, Portugees, Frans, Spaans en Italiaans.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
09:0020:00
Dinsdag
09:0020:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0020:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Ontharingssalons in de buurt