Reviews

4,8
24 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Anoniem
één maand geleden
Heerlijk behandeling, fijn mens, ze weet veel en doet moeite om je huid te leren kennen. Het was fijn!
Lauri Stabel
2 maanden geleden
Sanne is echt een geweldige huidspecialiste, ze weet precies wat goed is voor je huid. Het is elke keer weer een nieuwe ervaring als ik naar buiten stap. Werkt met hele fijne producten en de salon is prachtig. Mijn huid is echt enorm verbeterd, en ben zo gelukkig met de resultaten.
2 maanden geleden
Zie review beneden. Er ging even wat mis bij indienen. Ik vind dat Sanne Swinkels meer dan een 10 waard is. Zeer tevreden!
Valerie Van Den Brink
2 maanden geleden
Sorry bij de vorige review ging iets mis. Hierbij nogmaals. Ik ben zeer positief over Sanne Swinkels!! Al vanaf augustus 2016 doe ik mijn gezichtsbehandelingen bij haar en maak ik gebruik van haar producten (Dermaquest) en mijn huid ziet er nu veel beter uit! Ookal ben ik achter in de 20 had ik nog steeds last van pukkels en dat is nu zichtbaar verbeterd. Daarnaast is ze zelfs een keer producten bij mij thuis komen brengen omdat ik de volgende dag een huwelijk had!! Heel erg aardig, klantvriendelijkheid is echt top! Al met al is deze salon meer dan aan te raden!
Valerie Van Den Brink
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Sanne Swinkels Skincare
Toldwarsstraat 2 hs
1073RR Amsterdam

In het hart van de Amsterdamse Pijp is Sanne Swinkels gevestigd. Sanne heeft een duidelijke passie: huidverbetering en huidverjonging. Na jarenlang met veel plezier in een privékliniek te hebben gewerkt is ze in 2015 haar eigen praktijk gestart. De mooie praktijk straalt rust uit en dat merk je meteen als je binnenkomt. Het doel van de behandelingen is zichtbare en vooral duurzame huidverbetering. De behandelingen zijn op maat gemaakt, om jou een maximaal resultaat te kunnen bieden. Ze bestaan onder andere uit: facials microdermabrasie, microneedling, bindweefselmassage of peelings.

Maandag
09:0021:00
Dinsdag
09:0021:00
Woensdag
09:0021:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0021:00
Zaterdag
09:0013:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt