Toldwarsstraat 2 hs, Amsterdam, 1073RR
Morgen open: 09:45 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Gezicht
Massage

Reviews

5,0
465 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Altijd super behandeling van Sanne
Sanne houdt zich perfect aan de huidige richtlijnen en geeft een hele deskundige facial met veel informatie over skincare. Je hebt dus niet alleen wat aan de facial, maar ook voor je gehele routine achteraf. De facial zelf was erg uitgebreid en het resultaat is super hierna. Mijn gezicht heeft nog nooit zo glad en schoon aangevoeld. Ik kom zeker terug!
Sanne is alles wat je zoekt in een schoonheidsspecialiste. Ervaren, plezierig, geïnteresseerd, getalenteerd, positief en je loopt altijd stralend en ontspannen de zaak uit.
Best facial I have ever had, can highly recommend Sanne. She is very knowledgeable. My skin looks so much better after one treatment already.
Sanne was amazing as always! I've been going to her for over 2 years now and my skin has never been better. She is very knowledgeable, attentive and friendly and I highly recommend her.
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Sanne
Owner & Skintherapist
5.0
236 reviews

Behandelingen

Massage
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Sanne

Vakkundig18
Deskundig12
Professioneel12
Ervaren7

Over

Sanne Swinkels Skincare
Toldwarsstraat 2 hs
1073RR Amsterdam

In het hart van de Amsterdamse Pijp is Sanne Swinkels gevestigd. Sanne heeft een duidelijke passie: huidverbetering en huidverjonging. Na jarenlang met veel plezier in een privékliniek te hebben gewerkt is ze in 2015 haar eigen praktijk gestart. De mooie praktijk straalt rust uit en dat merk je meteen als je binnenkomt. Het doel van de behandelingen is zichtbare en vooral duurzame huidverbetering. De behandelingen zijn op maat gemaakt, om jou een maximaal resultaat te kunnen bieden. Ze bestaan onder andere uit: facials microdermabrasie, microneedling, bindweefselmassage of peelings.

MaMaandag
09:4521:00
DiDinsdag
09:4521:00
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:4521:00
VrVrijdag
09:4521:00
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2019Top Rated 2018Most Booked 2018

Huidklinieken in de buurt