Reviews

4,4
92 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
De salon is vlakbij het station en makkelijk bereikbaar. De eigenaresse heeft een behandelingskamer die apart van de receptie is. Heb voor het eerst een gezichtsbehandeling laten doen (30 min) en heb het als erg prettig ervaren. Reiniging, scrub, masker en wenkbrauwen laten harsen. Deed geen pijn, lekkere marmer stenen voor de koeling. In andere beoordelingen stond dat er te veel prikkels in de kamer zijn omdat de producten er staan. Dat klopt, maar ik had de ogen meestal dicht! De eigenaresse is heel kundig en aardig en heeft niet geprobeerd om haar producten te verkopen wat ik prettig vond. Ze heeft wel proefjes gratis meegegeven dan kon ik het uitproberen. Zeker voor herhaling vatbaar.
Christina Kohlen
16 dagen geleden
Trudy Hartmanns
één maand geleden
Super behandeling prijs-kwaliteit zeer goed, ik kom zeker terug!
Anoniem
2 maanden geleden
Eline Maarse
3 maanden geleden
Mooie salon, goed ingericht, leuke ontvangst en-het belangrijkste -een heerlijk nek en schoudermassage! Hier ga ik zeker vaker naar toe!
Claudia Van Rooijen
4 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

City Spa Time Out
Schapenkamp 128
1211PB Hilversum

Kom lekker tot rust bij City Spa Time Out. In deze salon zijn mannen en vrouwen welkom. Boek hier je schoonheidsverzorging, massage, epileer- of harsbehandeling, manicure, pedicure, kruidenpeeling, mannenbehandeling, liftende behandeling, meidenmiddag of bijvoorbeeld fruitzuurbehandeling. Ze werken met producten van Neoderma, Juvena, Weleda, Dalton Beaute de La Mer en Ericson Laboratoir.

Maandag
09:0018:00
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt