Reviews

4,9
11 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Een hele professionele behandeling gehad met veel uitleg. De salon ziet er goed verzorgd uit en Sharon is een hele fijne persoonlijkheid.
Karin Venetis-Vrieling
4 dagen geleden
Karin
9 dagen geleden
Leuke vrouw, gaat nauwkeurig te werk! Top ervaring!
Saliha Arraiss
20 dagen geleden
Een behandeling in deze salon is meer dan top en absoluut een aanrader. Sharon is zeer vakkundig en weet bovendien ook nog alles over de invloed van voeding en levensstijl op de huid. Beter kun je wat mij betreft niet vinden.
Iris den Houting
2 maanden geleden
Sharon is een hardwerkende vrouw die ongelofelijk veel passie heeft voor haar salon en haar klanten. Ik kom al enige tijd bij haar in de salon en heb verschillende behandelingen bij haar afgenomen. Over iedere behandeling ben ik net zo tevreden en ik maak altijd graag weer een nieuwe afspraak met haar.
Lyzanne Strang
6 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Perfect Skin and Balance
Vaartweg 26
1211JJ Hilversum

Wil je het beste voor je huid op het gebied van anti-aging? Wil je je huidproblemen of lichamelijke klachten niet alleen bestrijden, maar ook oplossen en voorkomen? Dan zit je goed bij Perfect Skin and Balance. Hier richten ze zich niet aleen op huidverbetering van buitenaf, maar ook van binnenuit. Pas dan heb je optimaal resultaat. Perfect Skin and Balance gaat verder zodat jij zo lang mogelijk mooi, jeugdig en vitaal kan zijn én blijven.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10:0019:00
Woensdag
10:0019:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0019:00
Zaterdag
10:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt