Santé

Nevelgaarde 4, 3436ZZ Nieuwegein
3,0
5 reviews
Nevelgaarde 4, 3436ZZ Nieuwegein

Reviews

3,0
5 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Opzich prima, maar weinig uitleg over de massage zelf en de hele tijd een beetje 'hetzelfde'. Het voelde een beetje als 'de tijd volmaken'. Wel erg vriendelijk en zorgvuldig in contact opnemen.
Anoniem
2 jaar geleden
Pim
3 jaar geleden
Wat een fijne behandeling door een echte specialist. Deze salon is tevens een fysiopraktijk en dat merk je in het advies bij eventuele lichamelijke klachten. De salon is gevestigd in een kantoor wat recentelijk helemaal is gerenoveerd en omgbeouwd tot sport ruimte en fysiopraktijk. Ik ben erg blij met het resultaat en ga zeker terug.
Anoniem
3 jaar geleden
Ik had in de middag afspraak met de masseur. In eerste instantie moesten we 40min wachten omdat de vorgige areangement uitliep. In de avond had ik pijn en blauwe plekken op mijn rug.
Anoniem
3 jaar geleden
Toon reactie salon...
Wij hebben Triggerpoint behandeling genomen en moeten helaas concluderen dat de beschrijving niet overeenkomt met de behandeling die je krijgt. Na onze behandeling hebben mijn vriendin en ik nog lang last gehad van rugklachten en blauwplekken. Verder past de ambiance niet bij de behandeling die je krijgt. Wij hadden een salon verwacht en geen omgebouwde kantoorruimte, wat te zakelijke karakter geeft. De gene die de behandeling heeft verzorgd, is naar onze mening geen masseur maar een fysiotherapeut. Verder zou je verwachten dat bij deTriggerpoint behandeling aan je gevraagd wordt wat je klachten zijn en juist die specifieke plekken behandeld worden. Aan ons beide is in het begin geen vraag gesteld en dat hebben we later zelf moeten aangeven. Juist na de behandeling zijn onze klachten toegenomen. Jammer! We gaan in ieder geval niet voor de tweede keer daarnaar toe en bevelen onze familie en vrienden het ook niet aan.
Anoniem
3 jaar geleden
Toon reactie salon...

Over

Santé
Nevelgaarde 4
3436ZZ Nieuwegein

Op zoek naar een goed adres voor een sportmassage, ontspanningsmassage, bindweefselmassage of triggerpointmassage? Dan is InMotion Therapie de plek voor jou in Midden-Nederland. Ze komen bij je thuis of je laat je behandelen in de praktijk in Nieuwegein. Het team bestaat uit professionele fysiotherapeuten die je naast de massages ook kunnen adviseren bij specifiekere klachten.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
08:0011:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
Gesloten
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten

Massagesalons in de buurt