Schoonheids- en nagelsalon Beautiful You Reviews

Tichelkuilen 96, Zutphen

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,8
11 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Jinke werkt zeer nauwkeurig, heeft een groot assortiment aan kleuren en stijlen, Ze geeft een goed advies maar dringt niets op en laat de klant zelf bepalen. Mijn ge-air-brushde nagels zien er voor 2 a 3 weken weer fantastisch uit.
Jinke is goed in haar werk en heel toegankelijk. Ik heb zowel mijn nagels als een gezichtsbehandeling laten doen. Jinke is professioneel en geeft goede adviezen. Ze denkt met je mee en de klant staat voorop. Ik raad haar absoluut aan!
Jinke heeft de salon netjes ingericht. Ik kom hier om mijn nagels te laten doen, maar met enige regelmaat laat ik mijn wimpers verven of kies ik voor een gezichtsbehandeling. Ze werkt nauwkeurig en krijg vaak complimenten over mijn nagels. Ze heeft meer dan genoeg kleurtjes, glitters en kunstwerken om uit te kiezen. Als ik er niet uit kom, dan kijken we samen naar een leuke combinatie. Ze is een leuke spontane meid en eens in de vier weken kletsen we weer even gezellig bij.
Ik heb hier mijn gel nagels laten zetten met verlenging. Ik ben heel netjes en duidelijk geïnformeerd over hoe ik mijn gel nagels en mijn gewone nagels het beste kan behandelen en verzorgd houd. Ze is heel erg vriendelijk en open ik voelde mij heel erg op mijn gemak bij haar. Verder heeft ze mijn gezicht behandeld en wenkbrauwen gedaan en informatie over gegeven. Ze weet waar ze over praat en dit geeft mij ook een prettig gevoel. Ik zou deze salon 100% aanraden en ik kom zeker weer terug!
Jinke is een vakvrouw! Ik kom nu ruim een jaar bij haar en wil niet meer anders. Naast dat ik nog nooit een probleem/beschadiging heb gehad met mijn nagels kan ze ook nog eens alle stijlen. Van clean tot volle nailart. Jinke is een leuke meid die van alle markten thuis is en met iedereen een praatje maakt.