Reviews

4,2
13 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Afgelopen donderdag 24 november opnieuw geweest voor permanente make- up voor mijn wenkbrauwen, een jaar eerder hiervoor ook al geweest. Heb een moeilijke huid, last van sebborroïsch eczeem waardoor de inkt moeilijker pakt en meerdere behandelingen nodig waren. Hierbij uitstekende service gekregen en tot in detail geperfectioneerd en in model gebracht. Ik ben dan ook zeer tevreden over de behandeling. Ik beveel deze salon dan ook van harte aan. In het bijzonder wil ik eigenaresse Ans bedanken voor de topservice, ben super blij met mijn nieuwe wenkbrauwen. Maxime
6 maanden geleden
Ik ben heel tevreden over mijn behandelingen in de salon. Ik ben al jaren vaste klant en het bevalt goed, er wordt goed naar mijn wensen geluisterd! Gr. Margo.
Margo Sepers
10 maanden geleden
Prettige en professionele behandelingen. Een plezier om te komen door de rustige en zeer deskundige schoonheidsspecialisten.
Anoniem
één jaar geleden
Anoniem
2 jaar geleden
Ik vind het fijn dat dit kan , en ik niet zelf hoef te stuntelen. En een gezellig praatje maken , daar houd ik wel van. En de ontvangst is goed.
Silvana mastenbroek
2 jaar geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidscentrum Annabelle
Hoofdstraat 137
2071ED Santpoort-Noord

Schoonheidscentrum Annabelle is een begrip in Noord Holland en winnaar van de belangrijkste prijs in de cosmetica markt; de ‘beauty award voor beste beautysalon van Nederland’. Het is een veelzijdig en persoonlijk schoonheidscentrum met een reeks aan specialisaties zoals: huidverjonging, huidverbetering en definitief ontharen. Eigenaresse Ans is bovendien master in het aanbrengen van permanente make-up. De huidspecialisten werken met de nieuwste techniek, zijn afgestudeerde LOOkX huidexperts en werken volledig via het LOOkX Skincare concept.

Maandag
12:0017:30
Dinsdag
09:0017:30
Woensdag
09:0017:30
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0017:30
Zaterdag
09:3014:30
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt