Schoonheidsinstituut annevanaken

4,8
720 reviews
Van Egmondstraat 3, Den Haag, 2581XH
Vandaag open: 09:00 - 21:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam
Medisch en tanden

Reviews

4,8
720 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Marieke is geweldig!
Ik was hier voor de eerste maal, prima ontvangst, duidelijke uitleg + motivatie van de behandelingen. Ook tips voor eigen onderhoud en gewenste frequentie van vervolg bezoek. De aanbevolen producten na afloop behandelingen waren wel duur, maar heb ze toch gekocht, ben benieuwd naar resultaten hiervan. Heb goed gevoel bij de behandelingen en adviezen en kom graag terug!
❤️❤️❤️
Puber in de stress over acne en durfde zelfs niet naar school. Janneke was zorgzaam, lief en helder. Maakte het dat ze nu keurig haar huid verzorgd en gewoon naar school gaat. Dank je wel
Iedere maand kijk ik uit naar een momentje voor mezelf, een behandeling bij Van Aken. Soms vind ik het lastig in te schatten waar mijn huid behoefte aan heeft. Samen met Marieke vind ik altijd een passende behandeling. Dit keer de PCA soft peeling. Een voedende ontspannen behandeling. Marieke weet precies wat ze doet en ik vertrouw volledig op haar expertise. Ik kan iedereen een behandeling bij haar aanbevelen, gegarandeerd mooi resultaat! Tot over een paar weken!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Huidtherapeut
Huidtherapeut
5.0
55 reviews

Over

Sinds augustus 2019 ben ik als huidtherapeut aangesloten bij schoonheidsinstituut annevanaken. Naast de cosmedische behandelingen, huid verbeterende behandelingen en acnebehandelingen ben ik er ook voor de medische kant van het vak, zoals bijvoorbeeld, laser ontharen, oedeem- en littekentherapie. Ik ben aangesloten bij de NVH en het KP register, waardoor er vergoedingen mogelijk zijn voor de verschillende behandelingen. Mijn passie ligt bij huidverbetering, pigment en acne.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Huidtherapeut

Deskundig11
Professioneel6
Zorgzaam5
Marieke
huidspecialist
4.8
136 reviews

Over

Inmiddels werk ik al 15 jaar bij schoonheidsinstituut annevanaken. Mijn passies zijn huidproblemen oplossen , huidverbetering en anti-aging. Ik volg op dit gebied meerdere trainingen, congressen en Webinars, om mijn kennis te vergroten en up to date te blijven. Het werken met de nieuwste apparatuur, de Icoone® Laser en de Venus Freeze Plus vind ik dan ook een leuke nieuwe uitdaging. Ik vind het belangrijk om samen met de klant haar wensen door te spreken en een behandeling op maat te maken.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Marieke

Deskundig14
Vakkundig13
Professioneel10
Ervaren8
Annemiek
Eigenaar
4.9
137 reviews

Over

In 1977 is mijn moeder Anne van Aken met het schoonheidsinstituut begonnen, na 10 jaar te hebben samengewerkt, heb ik het van haar overgenomen. Huidverbetering, huidverjonging en anti-aging heeft altijd al mijn interesse en daarom ben ik steeds opzoek naar de nieuwste technologieën op dit gebied. Ik geloof in een mooie huid van buiten en binnenuit. Naast het werken in het instituut ben ik ook examinatrice voor de internationale opleiding CIDESCO, waarvoor ik regelmatig naar verschillende landen reis, om te examineren en nieuwe kennis op te doen.

Behandelingen

Massage
Lichaam
Gezicht
Ontharen
Medisch en tanden

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Annemiek

Vakkundig16
Professioneel13
Deskundig6
Grondig5

Voorzieningen

Schoonmaak en hygiëne
Mondkapje verkrijgbaar in salon
Mondkapje verplicht voor personeel
Mondkapje verplicht voor klanten
Desinfecterende handgel beschikbaar in salon
Behandelruimte wordt gedesinfecteerd tussen afspraken door
Behandelmateriaal gedesinfecteerd tussen afspraken door
Beperkt aantal klanten toegestaan in salon
Afstand houden tussen klanten verplicht

Over

Schoonheidsinstituut annevanaken
Van Egmondstraat 3
2581XH Den Haag

Gerenommeerd schoonheidsinstituut annevanaken is al langer dan 43 jaar een begrip in Den Haag en omgeving. De eerste keer dat je bij deze salon binnenstapt, zul je merken dat hier alles nét even anders wordt aangepakt. De prachtige omgeving met een aangename sfeer, de persoonlijke aandacht en de innovatieve behandelingen met de nieuwste apparatuur. Ze zijn grensverleggend als het om huidverbetering en huidverjonging gaat! Binnen het instituut is er een huidtherapeut aanwezig en ook werken zij nauw samen met een dermatoloog.

Maak een afspraak en kom langs om het zelf te ervaren

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
09:0017:00
WoWoensdag
09:0017:00
DoDonderdag
09:0021:00
VrVrijdag
09:0017:00
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon
Shiseido
Salonawards
Top Rated 2020Top Rated 2018Top Rated 2017Top Rated 2016

Huidklinieken in de buurt