Schoonheidsinstituut Douglas Veghel

4,0
44 reviews
Hoofdstraat 26, Veghel, 5461JG
Open Woensdag: 12:00 - 17:30

Reviews

4,0
44 reviews

Reviews filteren

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Prettig, denken goed mee en ik kreeg goede verzorging mee voor de zon, zodat ik fijn verder kon fietsen.
Namen de tijd voor je en de behandeling was goed en netjes gedaan
Let op: deze salon doet geen schoonheidsafspraken meer! Treatwell moet dit nog aanpassen volgens het personeel. Verder vriendelijk te woord gestaan, maar jammer dat mijn afspraak niet gedaan kon worden door drukte in de zaak.
Behandeling kon niet gedaan worden omdat niemand aanwezig was die het kan?? Onprofessioneel en niet klantvriendelijk dus. Er werd wel aangeboden om de week erna een afspraak te maken.. Maak hier geen afspraak dus! Of bel minimaal vlak van te voren naar deze zaak zodat je niet voor niets gaat!!
Het viel mij op dat er geen maatregelen werden genomen tegen het Corona virus. Medewerkster die mij behandelde had geen handschoenen aan of een mondkapjes voor. Terwijl deze wel klaarlagen zag ik. Handen werden ook niet gedesinfecteerd
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Behandelingen

Nagels
Gezicht
Ontharen

Over

Schoonheidsinstituut Douglas Veghel
Hoofdstraat 26
5461JG Veghel

Wil jij genieten van ontspannende luxe beautytreatments? Dan ben je bij Schoonheidsinstituut Douglas Veghel aan het juiste adres. Je kunt hier terecht voor het totale beautyaanbod. Kies bijvoorbeeld voor een luxe gezichtsbehandeling met topmerken als Dior, Clinique of Dr. Brandt. Het ervaren team is naast huidverbeterende gezichtsbehandelingen gespecialiseerd in waxen. Zowel mannen als vrouwen kunnen terecht voor een professionele waxbehandeling. Ook voor gellak, visagie en wimper/wenkbrauwbehandelingen ben je hier aan het juiste adres.

MaMaandag
Gesloten
DiDinsdag
Gesloten
WoWoensdag
12:0017:30
DoDonderdag
12:0017:30
VrVrijdag
Gesloten
ZaZaterdag
Gesloten
ZoZondag
Gesloten

veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over Schoonheidsinstituut Douglas Veghel

Schoonheidsinstituut Douglas Veghel is geopend woensdag en donderdag van 12:00 tot 17:30. De salon is gesloten maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Ja, je kunt jouw boeking altijd annuleren. Lees de voorwaarden die van toepassing zijn op jouw boeking om te zien of jouw afspraak terugbetaalbaar is of niet. De annuleringsvoorwaarden zijn te vinden in de e-mail met de orderbevestiging, op het afspraken overzicht in de app en in jouw Treatwell-account.
De populairste behandelingen bij Schoonheidsinstituut Douglas Veghel zijn: Wimpers en/of wenkbrauwen verven, Gellak manicure en Wenkbrauwen harsen
De populairste behandeling, Wimpers en/of wenkbrauwen verven, heeft een gemiddelde prijs van € 14,36.
Bij Schoonheidsinstituut Douglas Veghel kun je vooraf betalen, zodat je ter plekke niet met contant geld hoeft om te gaan.

Schoonheidssalons in de buurt