Schoonheidsinstituut La Lique

Richard Heubergerhof 20, 3543HZ Utrecht
4,0
5 reviews
Richard Heubergerhof 20, 3543HZ Utrecht

Alle behandelingen

Reviews

4,0
5 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
In een woord geweldig wat en heerlijke behandeling heb ik gekregen en wat een lieve vrouw is Angelique kom er zeker nog een keer .
Ingrid
23 dagen geleden
Wat een aanrader! Na een huidanalyse een detox behandeling gehad. Wat een fijne behandeling. Oog voor de schoonheid. Zeer tevreden. Kom zeker terug!!
Rosalie
één maand geleden
Ik was niet heel tevreden over de behandeling (wimpers verven), vooral het eindresultaat was matig. Het was mij ter plekke niet opgevallen, maar de onderkant was niet gekleurd. Verder vond ik het persoonlijk niet zo prettig dat het leek alsof deze persoon net gerookt had, voelt toch niet zo hygiënisch. Jammer!
Anoniem
één maand geleden
Hele fijne behandeling!
Anoniem
3 maanden geleden
Het is iedere keer weer een feestje om naar La Lique te gaan. Het is zowel de behandeling als de hartelijke ontvangst door Angelique die er voor zorgen dat ik de salon graag bezoek. Sinds kort laat ik ook mijn wenkbrauwen verven. Dat ziet er heel natuurlijk uit. Als je een salon in Terwijde/ Utrecht zoekt dan raad ik je La Lique van harte aan!
Mirjam Hamelynck
3 maanden geleden

Over

Schoonheidsinstituut La Lique
Richard Heubergerhof 20
3543HZ Utrecht

Schoonheidsinstituut La Lique in Utrecht heeft zich gespecialiseerd in huidverzorging en -verbetering. Eigenaresse Angelique kijkt naar wat jouw huid nodig heeft en past hier haar behandeling op aan. Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van natuurlijke producten, vrij van dierlijke grondstoffen. De producten zijn bovendien dierproefvrij en op ecologische wijze verpakt. Naast diverse facials kun je bij Angelique ook terecht voor mooie wimpers en wenkbrauwen en het harsen van het gezicht. Handig om te weten: er is gratis parkeermogelijkheid voor de deur.

Maandag
10:0015:00
Dinsdag
10:0015:00
Woensdag
12:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt