Reviews

4,8
15 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Op de afgesproken tijd was ik aan de beurt, werd goed ontvangen en van tevoren wat uitleg over Sugaring. Had een behandeling gekozen voor de oksels en Brazilian. Ze is begonnen met de oksels en dat ging erg zorgvuldig. Wat niet weggehaald kon worden met Sugaring werd weggehaald met een pincet, waardoor er weinig tot geen haartjes achterbleven. Na de oksels een kop thee gekregen en daarna verder gegaan met de Brazilian. Ook dit ging zorgvuldig en proffesioneel. Voelde me niet ongemakkelijk. Nu 2 dagen na de Sugaring is alles nog steeds helemaal glad, wat erg fijn is. Ik wacht het resultaat even af, hoe lang de haartjes wegblijven maar denk zeker na over een vervolgafspraak.
Nienke
25 dagen geleden
Heel fijn!! Lieve vrouw. Gezellig en adviseert je perfect!
nienke
één maand geleden
Manouk
één maand geleden
Duidelijke uitleg. Ik was nog onbekend met "sugaring" Mijn oksels en Brazilian laten doen. Nu 2 dagen verder en ik zit op mijn vakantiebestemming.. hoef mij nergens zorgen om te maken het is nog super glad! Zeker voor herhaling!
Anne-Marijn
één maand geleden
Manouk
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidsinstituut SuusSkin
Stationstraat 21 B
6678AA Oosterhout

Susanne is gediplomeerd schoonheidsspecialiste en is van toegevoegde waarde voor je huid. Zij geeft professioneel advies en helpt met leuke make-up tips. Haar salon SuusSkin is gevestigd op de boven verdieping van een monumentale boerderij en hier ontvangt ze je in een oase van licht en rust. SuusSkin beschikt over een behandelruimte waar je naast de meest voorkomende behandelingen ook terecht kan voor huidverjonging en verstrakking, rimpelbehandeling, acnebehandeling, pigmentvlekken, couperose en definitief ontharen met Elos.

Maandag
09:0015:00
Dinsdag
09:0022:00
Woensdag
09:0022:00
Donderdag
09:0022:00
Vrijdag
09:0017:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt