Schoonheidssalon - Any Time

4,9
74 reviews
Ploeganker 35, Almere Stad, 1319CT
Vandaag open: 14:00 - 18:00

Alle behandelingen

Alle
Ontharen
Gezicht
Massage

Ons werk

Reviews

4,9
74 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Heerlijke behandeling
Perfect!
Was na de behandeling weer totaal relaxed. Niet alleen door het vertrouwen in de zeer ervaren Ginny, maar ook de gezellige en ontspannen sfeer in de salon!
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Ginny
Schoonheidsspecialist, visagiste, masseuse
5.0
54 reviews

Over

Ginny is sinds 1996 een all round schoonheidsspecialist, visagiste en masseuse. Ze heeft veel ervaring en tevens vergaande medische kennis opgedaan als schoonheidsspecialiste op verschillende cruiseschepen en ze heeft zowel in Nederland als in Florida met succes eigen schoonheidsverzorgingsbedrijven geleid. De behandelingen die zij geeft worden in overleg aangepast aan de behoeften van de klant n.a.v. een huidanalyse. De nadruk van een behandeling kan bijvoorbeeld liggen op acne klachten of op de vertraging van het verouderingsproces door wetenschappelijk bewezen methoden. Indien nodig werkt zij samen met een cosmetisch arts om nog verdergaande behandelingen aan te kunnen bieden. U kan de behandelingstijd naar eigen behoefte inrichten zonder additionele kosten. Naar wens kan u o.a. kiezen voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen binnen de behandeling of het harsen van een zone in het gelaat. De producten waarmee gewerkt wordt zijn puur, zuiver, en uiteraard van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de laatste eisen opgelegd door de nationale en internationale cosmetica regelgeving

Behandelingen

Massage
Gezicht
Ontharen

Portfolio

Wat onze klanten zeggen over Ginny

Professioneel12

Over

Schoonheidssalon - Any Time
Ploeganker 35
1319CT Almere Stad

Aan de Ploeganker in Almere vind je Schoonheidssalon - Any Time's. Eigenaresse Ginny heeft ruim 20 jaar ervaring opgedaan op veel verschillende plekken binnen en buiten Nederland en is gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen, visagie en massages.

Voor Ginny staan klantvriendelijkheid en service centraal. Aan de hand van een huidanalyse en jouw wensen, maakt ze elke behandeling persoonlijk zodat deze aansluit bij de behoeften van jouw huid. Naast gezichtsbehandelingen kun je hier ook voor massages terecht. Je kunt bijvoorbeeld voor een ontspannende schoudermassage of een bindweefselmassage kiezen. BIj Schoonheidssalon - Any Time kun je de behandelingstijd naar eigen behoefte inrichten zonder additionele kosten. Je kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld verven van de wimpers en wenkbrauwen binnen de behandeling of het harsen van een zone in het gelaat.

Goed om te weten: er is gratis parkeergelegenheid in de buurt.

MaMaandag
12:0022:00
DiDinsdag
12:0022:00
WoWoensdag
12:0022:00
DoDonderdag
12:0022:00
VrVrijdag
12:0022:00
ZaZaterdag
14:0018:00
ZoZondag
14:0018:00
Salonawards
Top Rated 2020

Schoonheidssalons in de buurt