Reviews

4,5
17 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Ik ben erg blij met hoe mijn wenkbrauwen zijn gedaan.
Anoniem
24 dagen geleden
Fijne persoonlijke behandeling in knusse ruimte. Yulia is een rustige vrouw die weet wat ze doet. Je komt lekker tot rust. Ook geen verkooppraatjes tussendoor. Ik kom graag nog eens!
Saskia Koopmanschap
één maand geleden
Julia is heel professioneel. Het was voor mij de 1ste keer, wist niet zi goed wat ik wilde... maar Julia heeft m'n wenkbrauwen heel netjes bijgewerkt. Veel complimenten gekregen van vriendinnen
Said Arslan
2 maanden geleden
Ze heeft heel zorgvuldig alle ontstekingen en puistjes uit mijn gezicht gekregen, ik kreeg een lichte peeling voor een mooie huid. Heel tevreden over de behandeling. Helaas is deze behandeling niet geschikt voor mijn huidtype, want ik heb 4 dagen erna weer pukkels. Misschien dat ik toch maar de Jessner peeling uitprobeer de volgende keer.
Abigail Gobardhan
2 maanden geleden
Ik vond mijn snelle gezichtsbehandeling en masage erg fijn. Er werd goed de tijd genomen om onzuiverheden te verwijderen, de specialist deed haar werk erg goed. Ik kom graag terug!
Zeynep Cakmak
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Beautelle
Lumbresstraat 5
3554VW Utrecht

Beautelle is een kleine salon aan huis waar persoonlijke aandacht wordt gecombineerd met luxe. Yulia is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, perfectionistisch ingesteld en biedt kwaliteitsbehandelingen. De klant moet resultaat zien; de huid moet schoon zijn, de massage moet de lekkerste massage ooit zijn en de wenkbrauwen moeten mooi en netjes in model zijn gebracht. Om optimale resultaten te bereiken werkt zij met producten van Algologie en GiGi. Yulia blijft op de hoogte van de laatste innovaties en streeft naar het mooiste resultaat.

Let op: in de salon kan niet worden gepind.

Maandag
10:0021:00
Dinsdag
10:0021:00
Woensdag
10:0021:00
Donderdag
10:0021:00
Vrijdag
10:0021:00
Zaterdag
11:0020:00
Zondag
12:0020:00

Gezichtssalons in de buurt