Schoonheidssalon Eau Cerise

Waterkerslaan 52, 4907HB Oosterhout
4,7
68 reviews
Waterkerslaan 52, 4907HB Oosterhout
Thuissalon

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,7
68 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Nadat ze even dicht moest vanwegen corona, waren de behandelingen weer heerlijk en ontspannen zoals altijd. Het is een top vrouwke, altijd gezellige gesprekken en je kan alles bij der kwijt, ik kan me geen betere schoonheidsspecialist voorstellen dan haar!
Toon reactie salon...
Je voelt je op je gemak. Je wordt deskundig geholpen. Anet is flexibel bij haar afspraken en stuurt op tijd een herinnering.
Ik ontmoette Annette voor de eerste keer. Ze is vriendelijk, zorgzaam en erg ervaren. Ik stapte bij haar in de salon binnen en het voelde gelijk vertrouwd en fijn. Heerlijk rustgevend. Dat had ik zelf ook echt nodig. Ze stelt je goed op je gemak en luistert aandachtig naar je wat je wensen zijn. De behandeling vond ik heerlijk, echt even een momentje voor jezelf! Ik raad de schoonheidsspecialiste Annette echt aan. Je moet het zeker een keer hebben ervaren.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Annette
4.9
37 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Over

Schoonheidssalon Eau Cerise
Waterkerslaan 52
4907HB Oosterhout

Bij Schoonheidssalon Eau Cerise kun je terecht voor aromatische en huidverbeterende gezichtsbehandelingen en klassieke schoonheidsverzorging. Gediplomeerde schoonheidsspecialiste Annette is een expert in haar vakgebied en weet wat er nodig is om je huid verzorgd en mooi te houden met een behandeling op maat. De vegan huidverzorgingsproducten zijn 99% natuurlijk en bevatten plantextracten, essentiële oliën en zijn ook nog eens vrij van parabenen, minerale olie en dierproeven. Annette hanteert ruime openingstijden, dus dat betekent dat je ook in de avond terechtkan voor een ontspannende behandeling.

Handig om te weten: deze salon aan huis is rolstoeltoegankelijk (begane grond) en er is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

MaMaandag
09:0021:30
DiDinsdag
18:3021:30
WoWoensdag
Gesloten
DoDonderdag
09:0015:00
VrVrijdag
18:3021:30
ZaZaterdag
09:0013:00
ZoZondag
Gesloten
Producten gebruikt in deze salon

Schoonheidssalons in de buurt