Schoonheidssalon Ibiza

4,6
186 reviews
Energieweg 1a, IJsselstein
Vandaag open: 09:00 - 16:00
Last-minute

Alle behandelingen

Alle
Nagels
Ontharen
Gezicht
Massage
Lichaam

Reviews

4,6
186 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
Helaas stelde de meiden in de ruimte zich niet voor. Achteraf zag ik dat Denice (dankzij het jasje) bij wie ik had geboekt niet degene is die de behandeling uitvoerde. Ik gok dat de behandeling door een stagiaire is gedaan? Opzich vind ik dat geen probleem maar netjes omdat even te vermelden. Ze wist niet wat ze moest doen. Was wat ongemakkelijk met de specialiste + 2 stagiaires in de ruimte. Geen huidanalyse uitgevoerd, ondanks ik hintte dat ik juist wat huidproblemen heb. Jammer,
Toon reactie salon...
Hoi, ik had een relax olie behandeling en op zich was de behandeling lekker en netjes. Ook de wenkbrauwen keurig gedaan. alleen zou er tijdens het masker een hoofdhuid en oormassage gegeven worden maar dat is niet gebeurd. Ik miste ook het warme olie compres. Tijdens de behandeling werd niet aangekondigd wat er gebeuren ging en met welke producten. Geen gesprek maar dit vind ik wel basis. De sfeer was wel fijn, mooi licht en fijne muziek. De stoel had armleuningen die er niet af konden helaas.
Toon reactie salon...
Toon meer reviews...

Ontmoet het team

Denice
Allround schoonheidsspecialiste niveau 4 & spa pedicure
4.7
59 reviews

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht

Wat onze klanten zeggen over Denice

Professioneel9
Vakkundig9
Pedicure

Behandelingen

Nagels
Massage
Chloe
Schoonheidsspecialiste niveau 4
4.8
44 reviews

Over

Chloe is een 20 jarige niveau 4 schoonheidsspecialiste met een certificaat microdermabrasie, wimperlifting en lichaamsmassages op zak. Zij heeft zich aangemeld bij de HU voor een HBO opleiding HUIDTHERAPIE. Door middel van deze 4 jarige vervolgopleiding wil Chloe zich graag nog meer gaan verdiepen in alle problematiek van de huid en het oplossen en behandelen van deze huidproblemen. Chloe is een opgewekt, geduldig persoon die erg perfectionistisch is aangelegd. Zij neemt graag alle tijd voor u en werkt het liefst op het gebied van huidverbetering.

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen

Wat onze klanten zeggen over Chloe

Vakkundig5
Tosca

Behandelingen

Nagels
Massage
Gezicht
Floor
Junior

Over

Floor is een eerste jaar niveau 4 schoonheidsspecialiste. Zij werkt altijd naast Lisa of Chloe. Floor kan zelfstandig wenkbrauwstyling, reinigende en kennismakingsmaking gezichtsbehandelingen uitvoeren. Ook heeft zij een cursus wimperlifting succesvol afgerond in december en voert zij tot eind maart deze lashlift behandelingen nog tegen zeer gereduceerd tarief uit. Floor is een rustige meid die wij graag gaan begeleiden tot een top specialiste

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Gezicht
Celina
Schoonheidsspecialiste niveau 3
4.7
21 reviews

Behandelingen

Nagels
Lichaam
Massage
Gezicht
Ontharen
Specialist

Behandelingen

Gezicht
Medisch en tanden

Over

Schoonheidssalon Ibiza
Energieweg 1a
IJsselstein

Schoonheidssalon Ibiza in IJsselstein is een salon met een open en ontspannen sfeer. Er is een uitgebreid aanbod waaruit je kunt kiezen. Denk aan waxen, pedicures, gezichtsbehandelingen en het verven van je wimpers en wenkbrauwen. Maar je kunt ook een nieuwe set one by one-wimperextensions laten zetten voor een opvallende oogopslag. Of ga voor wimperlifting als je je natuurlijke wimpers een volume-boost wilt geven.

Het enthousiaste team is klantgericht en vakkundig. Dus laat vooral weten wat je wensen zijn: het team van Schoonheidssalon Ibiza staat voor je klaar!

MaMaandag
09:0021:00
DiDinsdag
09:0021:00
WoWoensdag
09:0021:00
DoDonderdag
09:0022:00
VrVrijdag
09:0017:30
ZaZaterdag
09:0016:00
ZoZondag
12:0017:00

Schoonheidssalons in de buurt