Reviews

4,3
52 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit
Rene
2 dagen geleden
Verschillende behandelingen bij Wies gehad. Alles wordt door haar rustig en professioneel uitgelegd en uitgevoerd. Sugaring behandeling is een bijna pijnloze behandeling echt veel prettiger dan harsen De gellak is echt een aanrader zeker voor je vakantie.Het blijft weken prachtig op je nagels! Service van Wies is Top!
Yvet
21 dagen geleden
De 'Sugaring' behandeling is de beste ontharingsbehandeling die ik tot nu toe heb gehad. Ze had een hele goede timing en veel ervaring waardoor het een stuk minder pijnlijk was vergeleken met andere ervaringen die ik heb gehad! Buiten een minder pijnlijke ervaring, bleven de haartjes ook langer weg. Ik kom hier zeker terug!
Fleur
25 dagen geleden
Omdat ik altijd last heb van roodheid na het harsen van mijn gezicht. Daarom dit keer gekozen voor sugaring. Na goede uitleg, een prettige behandeling. En inderdaad tot op heden geen roodheid. Ben zeer tevreden!
Annemarie
één maand geleden
Snel en goed
Hans
één maand geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon IN Hilversum
Herenstraat 32 D
1211CC Hilversum

Wies is afgestudeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Naast haar opleiding tot schoonheidsspecialiste is zij zich meer gaan verdiepen in de huid zoals acne, huidverbeterende behandelingen, bindweefselmassage en shiatsu massage gelaat (drukpunt massage gezicht). Voor haar is de combinatie die zij biedt van gezichtsbehandelingen, pedicure en gel lakken fantastisch. Resultaat en ontspanning staan hier hoog in het vaandel. Er wordt gewerkt met producten van Ainhoa, Cholley en CND.

Let op: de salon is gevestigd in Salon B.

Maandag
11:0018:00
Dinsdag
09:0019:00
Woensdag
09:0020:00
Donderdag
09:0021:00
Vrijdag
09:0020:00
Zaterdag
09:0018:00
Zondag
Gesloten

Huidklinieken in de buurt