Schoonheidssalon Leonie

Torenallee 20, 5617BC Eindhoven
4,7
4 reviews
Torenallee 20, 5617BC Eindhoven

Reviews

4,7
4 reviews
Ambiance
Hygiëne
Personeel
Prijs-kwaliteit

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling
Alle behandelingen

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling
Een perfecte gezichtsbehandeling met zeer ontspannen gezichts- en schouder- nekmassage. Daarbij nog gezellig ook!! Kortom, perfecte plek om mooi en relaxed te worden en blijven.
Danielle
2 maanden geleden
Really enjoyed the facial and massage. The 'light' make up was still too heavy for me
Alka
7 maanden geleden
Ik ben al jaren klant bij Leonie. Ze is heel vakkundig, Werkt heel hygiënisch en is heel discreet. Ze heeft hele fijne behandelingen en is ook niet opdringerig. Al met al ben ik al jaren een hele tevreden klant. Er is ook voldoende betaalde parkeergelegenheid.
Nettie van Oevelen
7 maanden geleden
Heerlijk ontspannen met zichtbaar resultaat! (Rimpels beduidend minder diep). Punt van aandacht: de 'bubble' van ontspanning werd verstoord door geluiden (geschuif en stemmen) van aangrenzende zaken.
P. B.
7 maanden geleden

Over

Schoonheidssalon Leonie
Torenallee 20
5617BC Eindhoven

Aan de Torenallee in Eindhoven zit schoonheidssalon Leonie. Met meer dan 20 jaar ervaring als schoonheidsspecialiste runt eigenaresse Leonie deze salon met veel passie en plezier. In de salon worden alleen de beste producten gebruikt, omdat ze kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je kunt hier veel persoonlijke aandacht verwachten, want niet alleen invloeden van buitenaf tasten de huid aan, maar ook de gesteldheid van de mens zelf. Ook voor harsen of een manicure kun je in deze salon terecht. Jouw beauty in de toekomst bepaal je vandaag! Handig om te weten: het openbaar vervoer stopt voor de deur.

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:0018:00
Woensdag
09:0018:00
Donderdag
09:0018:00
Vrijdag
09:0018:00
Zaterdag
09:0017:00
Zondag
Gesloten

Schoonheidssalons in de buurt