Reviews

4,8
42 reviews
Ambiance
Personeel
Prijs-kwaliteit
Mijn eerste afspraak ooit bij Tanja is mij super goed bevallen. Een leuke, gezellige en professionele meid die duidelijk uitlegt wat ze gaat doen en waarom ze voor bepaalde producten kiest. Aangezien ik volgende week ga trouwen en een gevoelige huid heb heb ik gekozen voor de behandeling 'zacht'. Een echte aanrader. Ik kom zeker terug!
Monique van Uden
14 dagen geleden
het is een fijne salon met rustige muziek op te achtergrond en de specialiste is erg sympatiek
Marije Stobbe
één maand geleden
Eerste keer bij Tanja en zeer goede ervaring. Eigenlijk wil je zo'n fijn adresje voor je zelf houden. Straks heeft ze het te druk! Ben zeer tevreden met het resultaat. Netjes gewerkt, vertelt wat ze gaat doen als je met de ogen dicht moet liggen. Kortom, ik kom terug.
Esther van der Heide
2 maanden geleden
In 1 woord geweldig!! Het is elke keer weer thuiskomen; puur ontspanning en genieten. Tanja is echt een geweldige lieve meid
Saskia Paauw
2 maanden geleden
Ynske Bos
2 maanden geleden
Toon meer reviews...

Over

Schoonheidssalon Op 't Eerste Gezicht - Zwolle
Kannenmakerstraat 29
8043BX Zwolle

Voor een compleet pakket aan beauty treatments ben je bij Schoonheidssalon Op ‘t Eerste Gezicht aan het juiste adres. Gediplomeerd eigenaresse Tanja verzorgt vanuit haar salon aan huis aan de Kannenmakerstraat in Zwolle professionele treatments voor het lichaam en gezicht. Ze werkt met de producten van het vooraanstaande merk Malu Wilz om zo het beste resultaat te bereiken. Naast gezichts- en lichaamsbehandelingen kun je hier onder andere ook terecht voor ontspannen massages. Tanja geeft je veel persoonlijke aandacht en zorgt ervoor dat je tevreden de salon verlaat!

Maandag
19:0021:00
Dinsdag
08:3021:00
Woensdag
19:0021:00
Donderdag
19:0021:00
Vrijdag
08:3021:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Gezichtssalons in de buurt