Schoonheidsstudio Dya Reviews

Markt 236, 3431LG Nieuwegein

Check beschikbaarheid en boek online

De reviews zijn geschreven door klanten na hun bezoek.

4,6
10 reviews

Filter op behandeling

Reviews filteren

Behandeling

Filter op beoordeling

Beoordeling
Filter op beoordeling

Geverifieerde reviews

Geschreven door onze klanten, zodat je weet wat je kunt verwachten bij elke salon.
heerlijke behandeling gehad en gezellig zitten kletsen. erg fijne producten . voor herhaling vatbaar, ik zal t overal rond vertellen :)
Ik ben hier al vaker geweest voor een gezichtsbehandeling, wat een fijne salon en lieve vrouw! Ze neemt echt de tijd voor me waardoor ik me ontspannen voel en is heel precies in haar werk. De producten waar ze mee werkt vind ik heerlijk. Aanrader dus! Binnenkort ga ik terug met mijn dochter voor een manicure.
Rishma doet er alles aan om je welkom te voelen in haar gezellige, kleine salon. En dat lukt! Omdat ik vor de eerste keer kwam, belde ze me vooraf om precies uit te leggen hoe ik bij haar praktijk kwam. Tijdens de behandeling nam ze uitgebreid de tijd voor me en werkte erg nauwkeurig. Ze stemde haar behandeling steeds met mij af, maar gaf me ook de gelegenheid om even lekker te ontspannen. Muziekje op de achtergrond en even een momentje voor mezelf. Aan het eind nog even mijn nagels gelakt en mijn voeten zien er weer als herboren uit. Ik ben zeker vijf kwartier binnen geweest voor de prijs van de standaardbehandeling. Ik kom zeker terug!
I.v.m. verhuizing (en dus op zoek naar een schoonheidssalon) heb ik gezocht op locatie. Een schoonheidssalon op loopafstand..... Wat een goede keus! Ik voelde me direct op me gemak; de inrichting van de salon ziet er mooi, schoon en verzorgd uit. De behandeling was top! Er was meteen een klik met de eigenaresse en daarom direct een vervolgafspraak gemaakt! Dit is het begin van een lange reeks afspraken...... Helemaal blij ben ik.
1
2